AUTOCORA: VŽDY MOBILNÍ – PRODUKTOVÝ PROGRAM (sponzorovaný článek)

21. března 2012, 0:00

Produktový program společnosti Autocora. 

VŠE Z JEDNOHO ZDROJE
Aby svým klientům mohly autoservisy nabídnout kvalitní opravy automobilů za výhodné a efektivní ceny, požadují náhradní díly v originální kvalitě. Produktové portfolio skupiny STAHLGRUBER zahrnující více než 500.000 položek, čímž zcela splňuje požadavky
autoservisů a umožní jim tak zajistit mobilitu jejich zákazníků rychle, efektivně a ekonomicky. Nabídka originálních značkových dílů a příslušenství pro širokou škálu typů vozidel je zaměřena především na osobní auta a lehká užitková vozidla. Našim zákazníkům
dodáváme za výhodné ceny široké spektrum produktů od brzdových kotoučů a obložení přes motorové náhradní díly až po elektronické senzory pro nejmodernější automobilové technologie. Za pomoci optimalizovaných procesů se zboží přes noc z výkonného logistického centra STAHLGRUBER dostává k zákazníkům. Kvalitní distribuční kapacita našim klientům dlouhodobě zaručuje okamžitou dostupnost 97% kompletního sortimentu.

FLEXIBILNÍ OBJEDNÁVÁNÍ
Z našeho rozsáhlého produktového programu mohou zákazníci kdykoli vybírat prostřednictvím moderního elektronického katalogu. Veškeré zboží lze objednávat on-line, této služby dnes využívá již téměř 80% zákazníků.

Objednávky lze realizovat prostřednictvím systému Autocora Online nebo v klasickém e-shopu na našich webových stránkách, majitelé iPhone a iPad mohou nově objednávat zboží přímo ze svých přístrojů Apple. Zákazníkům, kteří preferují klasické cesty objednávání, nabízíme samozřejmě i možnost telefonického nebo osobního objednávání zboží přímo na pobočkách.

www.autocora.cz

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!