AUTOCORA: VŽDY MOBILNÍ – DÍKY VYNIKAJÍCÍ LOGISTICE (sponzorovaný článek)

21. března 2012, 0:00

Spolehlivost dodávek a flexibilita jejich zpracování má v naší firmě nejvyšší prioritu. Naší chloubou a klíčovou kompetencí je skutečně efektivní logistika od dodavatele k zákazníkovi.

Skupina STAHLGRUBER investovala nemalé prostředky do moderního centrálního informačního systému, který koordinuje pohyb zboží a prostřednictvím internetových linek zajišťuje komunikaci mezi naším logistickým centrem a pobočkami všech firem skupiny STAHLGRUBER. Naši zákazníci tak mohou zboží objednávat každý pracovní den až do 18:00 hodin.

 

Flexibilní noční rozvoz zajistí, že objednávka jim může být doručena již během následující noci. Skutečným srdcem naší logistiky je logistické centrum Sulzbach-Rosenberg, které se nachází v blízkosti českých hranic. Otevřením tohoto největšího centra svého druhu ve střední Evropě v roce 2010 vyvrcholila masivní expanze skupiny STAHLGRUBER. Na zákazníky v něm čeká více než 145.000 druhů nejrůznějších artiklů se zásobou na denní vychystávání za pomoci pásového dopravníku o délce 3,5 km z 66.000 pozic, to vše na přibližně 225.000 skladových místech, 50.000 paletových místech a 18-ti regálových zakladačích.

Obrovská skladovací kapacita byla z důvodů zrychlení skladových operací a odlehčení úložných systémů ještě rozšířena o automatické výškové regály o celkové ploše 3.400 m². Kapacita pro skladování palet se tak zvýšila o 75%, na celkem 21 úrovních pojme sklad až 25.300 palet.

Díky tomuto zázemí nabízí nejsilnější hráč na evropském trhu, skupina STAGLGRUBER, svým klientům ještě vyšší spolehlivost dodávek, lepší dostupnost zboží a rychlé dodací termíny zboží. Totéž platí i pro její českou dceřinou společnost AUTOCORA, která tak může za podpory největšího evropského logistického centra v oblasti automobilového aftermarketu pokračovat v úspěšné spolupráci se svými českými a slovenskými zákazníky.

FAKTA A ČÍSLA:
• Rozloha pozemku: 107.000 m² pozemku
• Využitá plocha včetně volného prostoru: 102.000 m²
• Zastavěná plocha: 40 590 m²
• Objem stavby: 614 920 m3

www.autocora.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!