Soutěž Auto Kelly: Zvolte Miss servis 2012

26. března 2012, 0:00

Auto Kelly vyhlašuje soutěž Miss servis 2012. Nafoťte svoji přítelkyni/partnerku a pošlete její fotku. Fotky budou průběžně umísťovány na webové stránky Auto Kelly, kde budou ostatní hlasovat o vítězném pořadí. Na vítězky (a jejich fotografy) pak čeká atraktivní odměna.

Téma – sexy žena a servis
Stačí jen poslat fotografii soutěžící krásky v servise. Je to jen na vaší fantazii. Ale nezapomeňte, musíte zaujmout ostatní, aby pro vás hlasovali. Takže například méně oblečení v tomto případě může znamenat více bodů. Soutěže se mohou zúčastnit slečny a ženy od 18 let.

Prohlížet fotky můžete na webu
Fotografie budou umísťovány na www.autokelly.cz/miss. Na těchto stránkách proběhne i hlasování – to bude umožněno pouze registrovaným uživatelům s aktivním účtem do e-shopu Auto Kelly. Pokud pošlete více fotek jedné soutěžící, budou zařazeny pod jeden soutěžní účet. Pravidla k hlasování jsou uvedena na webu.

 

Start do světa profesionálního modelingu
S dívkami na prvních 12 místech bude nafocen kalendář Auto Kelly pro rok 2012. Fotit ho bude známý fotograf Jan Tůma, který je také hlavním fotografem České Miss 2012. Každá z vítězek poté dostane svůj pro? book s fotkami Miss servis 2012, který pro ni může být skvělým odrazovým můstkem do světa profesionálního modelingu.

Minimální požadavky na fotogra?e:
• min. 1 000 x 1 500 pixelů
• formát fotogra?e: jpg
• fotogra?e musí být označena jménem soutěžící

Informace, které je nutné zaslat společně s fotografií:
• jméno a příjmení soutěžící
• datum narození
• město, ve kterém soutěžící bydlí
• zájmy soutěžící

Soutěžní fotografie zasílejte na adresu: miss@autokelly.cz.  
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!