Motobaterie u APM Automotive

29. března 2012, 0:00

Nabídku motobaterií u APM Automotive s.r.o. tvoří sortiment značky KOYO Battery, který zahrnuje 70 různých typů motobaterií KOYO pro starší i moderní motocykly všech běžných kubatur i značek.

APM Automotive coby tradiční dodavatel autodílů a příslušenství má kompletní sortiment motobaterií KOYO skladem, tedy připravený k okamžitému dodání. Tradiční motobaterie s víčky jsou přitom dodávány nalité a nabité. Z kapacitních důvodů ale není možné dodávat nalité i tzv. gelové baterie, které tak zákazníci obdrží s přiloženým elektrolytem. To je koncentrovaná kyselina určená k zalití připravené výplně z mikroporézního rouna – výsledkem je právě gelová baterie.

Přehled motocyklových baterií KOYO je v aktualizovaném papírovém katalogu (obj. č. 6630101), baterie jsou dohledatelné také v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz.

Ke každé baterii je přiložen i návod k obsluze a záruční list. Záruka se ale vztahuje výhradně na výrobní vady. Takže např. případným ponecháním akumulátoru ve vybitém stavu, kdy dochází k zasulfátování elektrod, záruka zaniká. V této souvislosti se prodejcům i motoristům může hodit dokument Motocyklové akumulátory: Mýty a doporučení, který se touto problematikou zabývá.

Katalog ke stažení a další informace na apm.cz.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!