Inter Cars Road Show

13. dubna 2012, 0:00

Firma Inter Cars připravila jedinečnou Road Show, která se koná 16.4. na pobočce v Plzni, 18. 4. na pobočce v Praze-Vestci a 20.4. na pobočce v Ostravě.

Hlavním motivem celé akce je představení "Nové vize Inter Cars v autoopravárenství". O co přesně se jedná? Firma představí systémové řešení pro autoservisy – software QS Professional. Tento unikátní software velkou měrou zjednoduší veškeré procesy servisu, uspoří čas, náklady a zvýší Váš profit. Každé vozidlo přesně identifukuje přes VIN kód a na jeho základě určí potřebné náhradní díly. Následně provede kalkulaci dle normočasů výrobce (kalkulace uznávaná pojišťovnami) a objedná příslušný díl (nebo jeho alternativu) ze sortimentu IC. Zároveň zobrazí úsporu nákladů oproti použití OE dílů.

Dále se můžete těšit na prezentaci mezinárodní servisní sítě Q-SERVICE, FLEET programu společnosti Inter Cars a dílenského vybavení, na které jsou připraveny atraktivní ceny. Navíc díky přítomnosti ToolBusu (dodávky s prezentací dílenského sortimentu) budete mít příležitost vidět vybranou servisní techniku v činnosti.

Akci je pořádána ve spolupráci se společností ZF Trading – Sachs, v jejímž show trucku budou veškeré prezentace probíhat. Těšit se tedy můžete i na novinky a přehled sortimentu od tohoto prvovýrobního dodavatele.

Každý zákazník obdrží malý dárek, 5 kupónů do Velké Jarní akce a 10% slevu na sortiment Inter Cars.

Více informací o akci naleznete v letáku, který si můžete stáhnout na webových stránkách firmy, nebo na všech pobočkách.

intercars.cz

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!