Nové katalogy ATE u APM

16. dubna 2012, 0:00

Také v letošním roce vydala značka ATE nové, aktualizované katalogy brzdových dílů, které jsou již k dispozici u APM Automotive. Dva papírové katalogy nabízejí kompletní nabídku hydraulických a spotřebních brzdových dílů této renomované značky.

Zatímco katalog ATE HYDRAULICKÉ DÍLY 2012 nese označení K19H (obj. č. 660420) a obsahuje nabídku brzdových třmenů, hadic, posilovačů, válečků apod., katalog ATE SPOTŘEBNÍ BRZDOVÉ DÍLY 2012 s nabídkou kotoučů, destiček, bubnů a čelistí je označován K19F (obj. č. 660421). Každý z nových katalogů má cca 1200 stran a obsahuje především přehledné vyhledávací tabulky rozdělené podle automobilových značek, které jsou doplněny také kompletním přehledem s vyobrazením jednotlivých dílů. Nechybí ani přehledy nabízených montážních a opravných sad.

APM Automotive s.r.o. má k dispozici také další katalogy značky ATE. Např. katalog WK4 (obj. č. 660401) s nabídkou brzdového servisního nářadí a přístrojů, kterou vedle technických popisů doplňují i některé montážní informace, pracovní postupy a servisní doporučení.

 

Více na apm.cz

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!