Aktuální klimatizační nabídka u APM

25. dubna 2012, 0:00

Čtyři výkonné plničky včetně jedné atraktivní novinky a dvou osvědčených klima setů, ve kterých plničku doplňuje veškeré příslušenství potřebné k zahájení práce – to je letošní, každoročně aktualizovaná akční nabídka APM Automotive pro servisy provádějící údržbu klimatizačních systémů moderních aut.

 Základem letošní nabídky klimatizačních setů od APM Automotive je osvědčený Profesional Set s osvědčenou plničkou Wigam Piccola Data, jejíž největší výhodou jsou kompaktní rozměry a skvělý poměr výkonu a ceny. Klimatizační specialisté zřejmě ale dají přednost Premium Master Setu s výkonnou automatickou plničkou Valeo Climfill Auto. V sortimentu samostatně dodávaných plniček je osvědčený robustní a vysoce výkonný přístroj BOSCH ASC 650 doplněn velmi zajímavou novinkou, plně automatickým přístrojem Wigam 150 Centociquenta. Ten je využitelný nejen při práci se stávajícím chladivem R134a, ale po výměně příslušenství (hadic) je vhodný i pro plnění systémů s novým chladivem HFO1234yf.

Při zakoupení plničky (samostatně nebo v setu) nabízí společnost APM Automotive prostřednictvím svého servisního konceptu AutoPROFITEAM či jeho specializace Climatic Centrum APM nejen samozřejmé prvotní zaškolení přímo v servisu, ale také následný propracovaný systém školení se zkušeným lektorem.

Kompletní nabídku dalšího sortimentu pro servis automobilových klimatizací u APM Automotive zahrnuje Katalog nářadí klimatizace (obj. č. 6644205).

 

Více na apm.cz

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!