APM: Pracovní oděvy k motorovým dílům

7. června 2012, 0:00

Nakupovat motorové díly od APM Automotive se v červnu a v červenci vyplatí hned dvakrát. Vedle ověřené špičkové kvality motorových těsnění, šroubů, hlav válců vačkových hřídelí či pístních kroužků totiž zákazníci mohou získat i praktické pracovní oděvy.

Společnost APM Automotive coby dodavatel autodílů totiž připravila hned dvojitou bonusovou akci trvající bezmála dva měsíce. Tak dlouho se totiž budou zákazníkům sčítat nákupy sortimentu značky ELRING (těsnění pod hlavu, gufera či sady šroubů) a pokud jejich obrat dosáhne minimální předepsané výše, získají kvalitní pracovní kombinézu ELRING/APM a případně i sadu tří různých těsnících tmelů ELRING (3x 75 ml). Za dostatečně vysoké nákupy motorových dílů značek AMC, KOLBENSCHMIDT (KS), ET a NPR pak bude APM Automotive rozdávat bavlněná trička, čepice, pracovní pláště a rukavice. Ke každé hlavě válců AMC zakoupené v období od 6. 6. do 31. 7. navíc zákazníci po skončení akce získají praktickou fleecovou vestu.

Obě akce platí od středy 6. 6. do úterý 31. 7. 2012 nebo do vyprodání zásob a jsou určeny pro servisy z řady registrovaných zákazníků APM Automotive. Dosažený obrat se počítá v nákupních cenách zákazníka bez DPH, přičemž do obratu lze započítat položky uvedených sortimentů dodané a vyfakturované v průběhu akce. Bonusy zákazníci obdrží po skončení akce (tedy v průběhu srpna).

Kompletní sortiment motorových dílů uvedených značek naleznete ve vyhledávacím webshopu APM Cat – http://cat.apm.cz.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!