APM: Nový katalog ´ZAHRADA/LES´

8. června 2012, 0:00

Náhradní díly a příslušenství pro sekačky a motorové pily (oleje, filtry, svíčky, baterie…) a také vybrané sekery, pily, prodlužovačky, utěrky, pracovní oděvy/obuv, grily či různé zahradní hobby doplňky zahrnuje nový KATALOG DÍLŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO ZAHRADNÍ A LESNÍ TECHNIKU.

Stejně jako automobil potřebuje pravidelnou servisní péči také nejrůznější zahradní technika. A protože traktůrky, ridery, sekačky i motorové pily používají stejně jako auta různé spalovací motory, celou řadu náhradních dílů na tyto stroje lze výhodně nakoupit u dodavatele autodílů. Proto společnost APM Automotive v minulých dnech vydala celý katalog zaměřený právě na zahradní techniku. Na 12 barevných stranách představuje jen výběr z širokého sortimentu produktů pro zahradní a lesní techniku, které dominují především speciální motorové oleje DIVINOL či vzduchové a olejové filtry ALCO stejně jako osvědčené svíčky řady Garden od oblíbené české značky BRISK.

APM Automotive nabízí také nejrůznější nářadí a to i pro zahradníky nebo lesníky, jako jsou různé sekery nebo pily značek KS Tools, HAZET nebo VIGOR. Při práci na zahradě se hodí také vhodné pracovní oděvy a obuv nebo například zahradní domky či dětské sestavy od firmy MARKMILLER. A zasloužený odpočinek pak mohou zpříjemnit špičkové grily WEBER – vše opět z nabídky APM Automotive.

Nabídka je ovšem mnohem širší a výrobky vyobrazené v katalogu jsou jejím zlomkem. Pokud jste tedy v katalogu nenašli, co hledáte, nechte si od APM udělat nabídku dle vašich představ.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!