APM: Motocyklové oleje REPSOL

20. června 2012, 0:00

Sortiment olejů u APM Automotive nově rozšířily motocyklové oleje REPSOL, tradiční španělské značky, která je celosvětově uznávaným specialistou právě na motooleje.

APM Automotive má v nabídce kompletní sortiment motocyklových olejů (Repsol MOTO) rozdělených do několika kategorií (Motorové oleje pro čtyřtakty resp. pro dvoutakty, Převodové oleje, Brzdové a tlumičové kapaliny, Chladicí kapaliny, Speciality a motokosmetika, Lodě). Nejžádanější položky motocyklových olejů Repsol již byly naskladněny a jsou tedy připraveny k okamžitému dodání. Položky, které nejsou skladem, budou dodány do týdne od objednání.

Hlavním vyhledávacím nástrojem je elektronický webový katalog APM Cat – http://cat.apm.cz, kde jsou oleje ve stromu: Příslušenství/Oleje/Repsol… K dispozici je i papírový katalog REPSOL MOTO 4T/2T (obj. č. RE-KATALOGMOTO), který je dostupný také v PDF verzi ke stažení na apm.cz.

REPSOL S.A. je španělská ropná a plynárenská společnost s působností ve 28 zemích, jejíž produkty používají např. všechny vozy Seat, Nissan a Mercedes vyráběné na Pyrenejském poloostrově. Pevnou pozici má ale značka především v motocyklovém segmentu, kde tato maziva doporučuje do svých strojů firma Honda. REPSOL znamená perfektní kvalitu za přijatelnou cenu.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!