Inter Cars byl na EURO 2012 aneb Velká jarní akce

27. června 2012, 0:00

O „Velké jarní akci“ jsme Vás již informovali, ale to pravé finále, minimálně pro výherce 1. ceny, přišlo až 16. června.

V tento den vyrazilo 14 šťastných držitelů vstupenek na fotbalový zápas mezi Českem a Polskem v rámci EURO 2012. Celé odpoledne byla možnost "nasávat" fantastickou a přátelskou atmosféru fotbalem a fanoušky obou táborů naplněného města Wroclaw. V podvečer už čekal zlatý hřeb a finále jak se patří. Skvělá atmosféra z fanzon se přenesla na stadion, kde všichni za tradičního pokřiku "kdo neskáče není Čech" hnali naše kupředu. Přestože fanoušků Česka bylo podstatně méně (ca 35 000 : 6 000) slyšet nás určitě bylo. Pomyslnou třešničkou na dortu byl Jiráčkův gól a tím i výhra Česka nad Polskem nejtěsnějším rozdílem 1:0. Podtrženo sečteno: povedlo se naprosto všechno, skladba fanoušků Inter Cars, atmosféra, výsledek, počasí, prostě vše.

Pokud i Vy chcete zažít něco podobného, máte jedinečnou a zřejmě neopakovatelnou možnost podívat se s Inter Cars na podobnou akci, ale v celosvětovém měřítku, a tou jsou Letní olympijské hry 2012, které se konají v Londýně. Stačí pouze v rámci "Velké letní akce" nakoupit zboží Inter Cars v hodnotě 10.000 Kč a získáte kupon do slosování, který vhodíte do osudí, ze kterého můžete být vylosováni právě Vy, a letecký zájezd s ubytováním, prohlídkou Londýna a hlavně vstupenkou na LOH, bude Vaše.
Takže neváhejte "Velká letní akce" končí již 30. června.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!