Špičková maziva TOTAL exkluzivně v nabídce Auto Kelly

16. července 2012, 0:00

Přední distributor náhradních dílů rozšiřuje produktovou nabídku a svým zákazníkům exkluzivně přináší také kompletní řadu špičkových olejů, maziv a dalších provozních kapalin značky Total. Auto Kelly je jediný oficiální aftermarketový distributor olejů Total v České republice.

Oleje Total mají nejnovější mezinárodní specifikace a homologace a jsou využívány předními výrobci automobilů. Total je nejen historicky spojen se všemi francouzskými výrobci automobilů, ale v současné době je i partnerem pro řadu dalších značek jak v oblasti prvního plnění vozů ve výrobě tak v oblasti servisní. Za všechny je možno uvést například spolupráci se značkami Mazda, GM/Chevrolet a KIA, v užitkových vozech jsou to pak Renault Trucks, Claas a další.

V nabídce má Auto Kelly produkty Total pro osobní a užitková motorová vozidla. Nejpoužívanější typy motorových olejů, vybrané převodové a hydraulické oleje a plastická maziva zakoupíte ve všech 66 pobočkách Auto Kelly. Ostatní produkty Total jsou k objednání z centrálního skladu Auto Kelly a speciální požadavky řeší jednotliví obchodní zástupci. Více informací v E-shopu na www.autokelly.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!