Versachem – Kvalitní chemie v nabídce Auto Kelly

18. července 2012, 0:00

Součástí bohaté nabídky kvalitních chemických přípravků na pobočkách Auto Kelly se v průběhu posledních let stala značka Versachem. Představuje především širokou škálu lepidel, tmelů a speciálních sad na drobné opravy autodílů.

Filosofií této světové značky s více než třicetiletou tradicí stále zůstává snaha o maximální zjednodušení pracovních postupů a tedy úspora času a nákladů. Sortiment výrobků Versachem se neustále rozšiřuje a dnes již zahrnuje také produkci donedávna konkurenčních značek Qualco a Syon. Svým neobyčejně širokým záběrem umožňuje jednak rychlé a trvalé spojení a také snadnou opravu a údržbu téměř veškerých kovových, plastových a skleněných materiálů. Moderní design, profesionální kvalita a trvale výhodná cena jsou hlavními důvody úspěchu této značky mezi motoristickou veřejností.

Přehled nabídky produktů Versachem:

Dvousložková epoxidová lepidla
Jedinečná řada špičkových lepidel pro široké použití. Šest variant pro možnost optimálního výběru podle délky pracovního času a materiálu spojovaných ploch. Moderní provedení – zdvojený aplikátor je vždy zárukou správného, stejnoměrného dávkování obou složek.

Silikonová plošná těsnění
Víceúčelové těsnící tmely na bázi silikonu dokáží plně nahradit veškerá pevná těsnění nebo se používají na jejich dotěsnění. Odolávají vlhkosti, vysokým tlakům a teplotám a působení většiny provozních kapalin. Jsou vhodné na utěsnění ploch z kovů a plastů a optimální pro spojování dílů motoru z hliníku, železa a lehkých slitin. Vyznačují se nízkou prchavostí a hladinou zápachu, liší se barvou a teplotním rozsahem.

Zajištění šroubových spojů a ložisek
Anaerobní lepidla zabraňující samovolnému uvolňování šroubových spojů z důvodu vibrace, otřesů, pohybu. Při jejich aplikaci odpadá nutnost použití pojistných matic, rozpěrných a pružných pojistných podložek. Zároveň chrání spoj před korozí, odolávají vlhkosti a působení provozních kapalin. Provedení 24569 modré – středně silné a 27569 červené – vysokopevnostní – primárně určené také k zajištění ložisek.

Dvousložkové epoxidové tmely
Dvojice špičkových tmelů pro rychlé a trvalé opravy poškozených a rozlomených předmětů z kovů nebo plastů. Mají vynikající plnící vlastnosti – spolehlivě přilnou a vytvrdnou v pevnou hmotu, která se nesmršťuje a dá se mechanicky opracovávat (brousit, vrtat, natírat atd.). Odolávají vlhkosti, působení chemikálií a vysokým teplotám v rozmezí -40 až 121 °C. Vysoká pevnost spoje 175-245 kg/cm2 (kovy/plasty).

Tmely a bandáže na opravu výfuku
Nepostradatelní pomocníci při údržbě staršího automobilu. Slouží k rychlé a spolehlivé opravě průrazů, prasklin a korozí poškozených dílů výfukového systému bez nutnosti jejich demontáže. Odolávají vibracím, vlhkosti a vysokým teplotám výfukových plynů.

 

autokelly.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!