APM: Nová zimní pneu Continental

6. srpna 2012, 0:00

Sortiment autodílů a příslušenství společnosti APM Automotive tradičně doplňují také pneumatiky Continental, Semperit, Barum či Matador, tedy osvědčených značek koncernu Continental. Ten pro zimní sezonu 2012/13 připravil atraktivní novinku v podobě zcela nového prémiového zimního pláště ContiWinterContact TS 850 se zlepšenými vlastnostmi pro zimní podmínky.

Nová zimní pneumatika ContiWinterContact TS 850 je nástupcem velmi populárního dezénu TS 830, který vyhrál řadu testů. Novinka byla navržena tak, aby se zlepšily vlastnosti při jízdě na mokru, ledu, sněhu a v břečce.

ContiWinterContact TS 850 má zcela nový koncept směrového dezénu bez obvodové drážky a se zvýšeným počtem záběrových hran. Tím je kompenzován úbytek flexibility dezénového bloku při postupném ubývání hloubky dezénu. Lepší přilnavost na zledovatělé vozovce je zajištěna homogenním rozložením kontaktního tlaku, což snižuje hrozbu tvorby vrstvičky vody při brzdění. Nová je také speciální vysoce adhezivní směs i konstrukce pneumatiky TS850. Optimalizovaný a zmenšený profil bočnice zlepšuje ovladatelnost a tzv. handling, více vytvrzené jádro pneumatiky a upravený patní pásek zase zajišťují nadstandardní držení přímého směru. A to vše při snížení valivého odporu až o 10% oproti předchozímu modelu.

Novinku ContiWinterContact TS 850 najdete spolu s dalšími zimními i letními pneu z nabídky APM Automotive v elektronickém katalogu APMCAt (vyhledávač dle rozměru ve stromu Příslušenství/Pneu/Pneu hledej) a také v aktuální srpnové akční nabídce na předzásobení (viz obj. formulář).

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!