Nové katalogy s nářadím u APM

10. srpna 2012, 0:00

Vedle nejrůznějších náhradních dílů na osobní a užitkové vozy nabízí APM Automotive také široký sortiment dílenského nářadí a servisního vybavení. Ten zahrnuje mimo jiné i výrobky osvědčených značek KS Tools nebo VIGOR Equipment, které v minulých dnech vydaly nové katalogy…

Jedním z nich je 16stránkový KATALOG II.2012 (obj.č. 6649305), kterým VIGOR Equipment, coby dceřiná firma HAZETu, představuje cca 40 praktických novinek se zaměřením především na automobilové opravy. Nový katalog tak doplňuje ´velký´ 84stránkový KATALOG I.2012 (obj.č. 6649304) vydaný začátkem roku. Katalog II.2012 je stejně jako ´velký katalog´ kompletně v češtině, přičemž některé nářadí opět prezentuje atraktivní blondýnka. Praktickou novinkou jsou QR kódy pro rychlý on-line přístup k dalším informacím a popisům přes tzv. ´chytré telefony´. Platnost obou uvedených katalogů VIGOR je do 31. ledna 2013.

Další z progresivních dodavatelů nářadí v portfoliu APM Automotive, německá společnost KS Tools, oslavuje své letošní 20. výročí založení mimo jiné i vydáváním jubilejních akčních katalogů. Aktuální ´PREISKNALLER-AKTION zum Jubiläum´ přináší 16 stran nářadí za zvýhodněné akční netto ceny (v € bez DPH) platné až do konce září 2012. Přehledné akční noviny zahrnují bezmála 170 atraktivních položek nářadí a dílenského vybavení pro autoservisy (např. endoskopy, momentový klíč, dílenské vozíky, pneumatické nářadí, svítilny, sady klíčů a nástavců, různé speciální servisní přípravky atd.) s trojjazyčnými popisy (němčina/angličtina/italština). Také firma KS Tools katalog nově doplnila QR kódy, tedy piktogramy, které po naskenování/vyfocení tzv. ´chytrým telefonem´ umožňují rychle získat další informace o daném produktu.

Oba nové katalogy už jsou k dispozici také v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz, ve stromu Příslušenství/Nářadí Hazet resp. Nářadí KS Tools.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!