APM: Aktuální nabídka nemrznoucích kapalin VIP

6. září 2012, 0:00

Také letos připravila společnost APM Automotive coby významný dodavatel autodílů a příslušenství předsezonní nabídku nemrznoucí chladicí kapaliny značky VIP.

Letošní nabídka obsahuje jak osvědčenou modrozelenou kapalinu VIP ANTIFREEZE C, tak růžovou nemzrzku VIP ANTIFREEZE D(F) splňující normy VW TL 774D i 774F. Opět nechybí ani červená chladicí kapalina s označením G12++, tedy nejnovější typ chladicí kapaliny na bázi etylenglykolu se zvýšeným obsahem inhibitorů koroze, který tak zajišťuje ochranu nejen před mrazem, ale také před korozí oceli, litiny, mosazi, mědi či hliníku. Zároveň zabraňuje usazování vodního kamene v chladicím systému, zvyšuje bod varu chladící náplně a nepoškozuje pryžové spoje a těsnění. Kapalina VIP ANTIFREEZED G12++ je shodná s originální kapalinou G12 využívanou koncernem VW a je určená pro moderní benzinové i naftové motory z hliníkových slitin (specifikace: VW TL 774/G).

Všechny uvedené chladicí kapaliny jsou nabízeny v různých baleních, přičemž samozřejmě platí, že při nákupu většího balení ´nemrzky´ je přepočtená cena za jeden litr menší. Nabídku kapalin navíc opět doplňují i dva praktičtí pomocníci pro práci s ´nemrzkou´, tedy oblíbený optický měřič hustoty (refraktometr) a sada pro snadné nasátí kapaliny do chladicího systému.

Více na apm.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!