TROST ROAD-SHOW veletrh pro autoservisy

10. září 2012, 0:00

17. – 27. září probíhá další ročník mobilní expozice servisního vybavení. Další oblastí, kterou vám z této výstavy přibližujeme, jsou vybrané produkty pro osobní vozy.

Hlavní vystavovatelé z řad výrobců dílů a speciálních přípravků:
Tradiční přehlídku servisního vybavení pro autodílny doplňují renomovaní dodavatelé přední výrobci dílů, chemie, přípravků nebo olejů.

ATE
Společnost ATEContinental Teves je světová značka v oblasti brzdových systémů. Její produkty se řadí k těm nejkvalitnějším na světě a je také jeden z největších dodavatelů tohoto sortimentu do automobilového průmyslu. Společnost TROST ve spolupráci s dodavatelem ATE se také podílí na vzniku nových brzdových center ATE.

MONROE
Historie ukazuje, že velké inovace obstojí ve zkoušce času. Důkazem toho je značka Monroe®, jejíž historie sahá do roku 1916. V roce 1926 představila první tlumič pérování a od roku 1964 expanduje z rodné Ameriky do celého světa. V roce 1977 se stala firma součástí skupiny Tenneco a v současné době je jedním z největších dodavatelů tlumičů na světě. Monroe® to je tým nejlepších techniků a inženýrů v oboru, kteří přicházejí s neustálými inovacemi a novými technologiemi, splňující nejnáročnější požadavky výrobců automobilů. Díky své celosvětové působnosti Monroe® pokrývá víc než 95 % vozového parku na všech kontinentech.

LIQUI MOLY
Společnost LIQUI MOLY GmbH z Ulmu na jihu Německa nabízí širokou paletu vysoce kvalitních výrobků jako motorové oleje, aditiva, výrobky automobilové kosmetiky a servisní výrobky. Sortiment celkově zahrnuje více než 4 000 výrobků. Společnost LIQUI MOLY své výrobky vyvíjí a testuje ve vlastních laboratořích, vyrábí je výhradně v Německu a sama je distribuuje. Společnost LIQUI MOLY založená před více než 50 lety patří mezi čelní představitele oboru. Výrobky se prodávají v Německu a 100 dalších zemích.

HENKEL
Henkel je světovou jedničkou mezi dodavateli lepidel, těsnicích hmot a prostředků pro povrchové úpravy. Přední globální značky společnosti Henkel jsou LOCTITE a Teroson. S výrobky společnosti Henkel přicházíme do každodenního styku v různých produktech, jako jsou: automobily, knihy a časopisy, počítače, letadla, ledničky, mobilní telefony, nábytek, boty, textil, obaly atd. Tyto všechny produkty využívají řešení společnosti Henkel.

Více o akci TROST ROAD-SHOW 2012 – ZDE

Veletrh je určen pouze pro zákazníky firmy TROST a předem registrované profesní zájemce (není určen pro veřejnost). Informujte se na pobočkách firmy TROST www.trost.com.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!