Nový webshop APMCat

1. října 2012, 0:00

1. října 2012 byla v rámci zkvalitnění a rozšíření služeb zákazníkům společnosti APM Automotive spuštěna nová verze online katalogu APMCat. Společně s větší celkovou přehledností přináší zejména nové funkčnosti pro rychlejší a snadnější vyhledání a objednání potřebných autodílů a příslušenství.

Zákazníci APM Automotive mají k dispozici nový objednávací webshop. Nový APMCat byl do zkušebního provozu spuštěn počátkem září a od 1. října se už otevřel všem zákazníkům – ať už registrovaným profesionálům nebo motoristické veřejnosti. Nový webshop přináší celou řadu novinek, které jsou přehledně představeny a popsány přímo na vstupní stránce vyhledávacího katalogu ( http://webcat.apm.cz/ ) případně v sekci ´Nápověda´, kde najdete i spoustu praktických rad a doporučení.

Až do konce roku 2012 bude souběžně v provozu také stávající verze APM Cat – http://cat.apm.cz, kde bude možné nadále vyhledávat díly i vytvářet objednávky. Ovšem jen do definitivního vypnutí ´staré´verze, které je naplánováno na 31. 12. 2012.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!