Výfuky NOVAK nově u APM

23. února 2017, 9:15

Bohatý sortiment výfukových dílů u APM Automotive nově rozšířily výrobky značky NOVAK, které disponují ověřenou OE kvalitou, kvalitním zpracováním a především nadstandardní tříletou zárukou.

NOVAK je slovinská výrobní společnost s tradicí již od roku 1975, která se zabývá produkcí výfukových systémů pro osobní, terénní a užitkové vozy. V současné době firma disponuje jednou z nejmodernějších a technologicky nejdokonalejších výrobních linek, jejíž vybavení je plně srovnatelné se všemi důležitými zahraničními producenty daného sortimentu. Dodává např. do prvovýroby slovinské divize Renault a spolupracuje také s automobilkou Opel.

Pro výrobu výfuků NOVAK využívá plechy a trubky chráněné po obou stranách vrstvou korozivzdorného hliníku, přičemž tloušťka koncových plechů všech tlumičů výfuků dosahuje alespoň 1,5 mm. Vstupní, vnitřní a výstupní potrubí a tělo tlumiče je z nerezu. Pro spojování je ve velké míře využívána technologie bez vnitřního svařování, takže vnitřní součásti tlumiče jsou mechanicky lisovány bez přehřátí materiálu, což prodlužuje životnost materiálu. Pokud některé vnější části musejí být svařeny, je následně proveden antikorozivní nástřik svárů.

Sortiment NOVAK, který v nabídce APM Automotive postupně nahradí italské výfuky ASSO, zahrnuje zhruba 1.200 nejrůznějších položek. Všechny jsou dohledatelné ve webshopu APMCat a většina je k dispozici na externím skladu s termínem dodání do druhého dne.

Související články

ATR: Pečlivě vybíráme nové partnery, protože nám záleží na stávajících
ATR: Pečlivě vybíráme nové partnery, protože nám záleží na stávajících

Čeká evropský trh amerikanizace? Jsou nákupní skupiny pouze bonusem pro distributory? Co je momentálně největší výzvou pro aftermarket? O těchto tématech a mnoha dalších věcech hovoříme s Rolandem Dilmetzem, předsedou skupiny ATR, pod kterou u nás patří dceřiné společnosti akcionářů ATR: Auto Kelly, Elit, Stahlgruber, Inter Cars a APM.

Novinky v sortimentu APM
Novinky v sortimentu APM

Mezi další novinky v sortimentu firmy APM Automotive se zařadily ploché stěrače DENSO a  tažná zařízení renomované německé značky WESTFALIA.

STAHLGRUBER rozšířil sortiment výfukových systémů NOVAK
STAHLGRUBER rozšířil sortiment výfukových systémů NOVAK

Společnost STAHLGRUBER rozšířila sortiment výfukových systémů o více než 70 položek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!