Novinky v sortimentu APM

30. ledna 2017, 17:19

Mezi další novinky v sortimentu firmy APM Automotive se zařadily ploché stěrače DENSO a  tažná zařízení renomované německé značky WESTFALIA.

Hybridní stěrače DENSO mají unikátní patentovanou konstrukci, kdy je tradiční raménko s gumičkou integrováno do nízkoprofilového aerodynamického krytu. Nabízí tak nejen moderní vzhled, ale i robustní konstrukci a maximální přilnavost k povrchu skla. Toto unikátní řešení navržené pro potřeby moderních automobilů nabízí výhradně značka DENSO, která své hybridní stěrače dodává i do prvovýroby, takže u některých aplikací (např. Hyundai i30, Mazda 6 či Opel Insignia) neexistuje jiná alternativa.

2

Výhody hybridních stěračů DENSO:

• vysoká tuhost a skvělá přilnavost díky pomocné struktuře

• jemné stírání díky grafitové gumě

• nízký profil stěrače nebrání řidiči ve výhledu

• integrovaný spojler pro skvělou funkci ve vysokých rychlostech

• ostrý okraj stěračů s plně zakrytým tělesem stěrače

• plně vyměnitelné matné tělo

• sjednocený systém montáže a snadné připojení   k ramínku

• komplexní šíře

Firma WESTFALIA je uznávaným německým specialistou na vývoj a výrobu autopříslušenství s více než osmdesátiletou tradicí výroby tažných zařízení. Kromě toho dodává WESTFALIA_Logo_4c-01také další zařízení na upevňo-vání a přepravu nejrůznějších nákladů pro osobní a lehké užitkové vozy (nosiče kol, střešní nosiče a příslušenství, elektroinstalace…). Vše v garantované prémiové kvalitě, na kterou spoléhají také mnohé – zejména německé – automobilky.

Historie firmy sahá až do roku 1844, kdy Johann Bernard Knobel zalo-žil svoji kovářskou dílnu. Ta později začala využívat obchodní jméno WESTFALIA a v roce 1932 vynalezla první tažné zařízení s kulovou hla-vou, což bylo klíčovou událostí pro další směřování firmy.

Sortiment WESTFALIA zahrnuje celkem 2.000 položek. Zároveň s „tažákem“ je přitom možné dodat také odpovídající typový list potřebný pro snadné zapsání zařízení do technického průkazu a APM Automotive servisům zprostředkuje také nutnou certifikaci pro montáž.

 

Související články

DENSO Iridium TT: nové svíčky s nejtenčí elektrodou
DENSO Iridium TT: nové svíčky s nejtenčí elektrodou

Silnější jiskru, dokonalejší spalování a tedy i lepší a úspornější chod motoru slibují nové zapalovací svíčky Iridium TT od firmy DENSO. Ta jako jeden z předních světových výrobců automobilových dílů a lídr ve výzkumu a inovacích zapalovacích svíček svůj nejnovější produkt vybavila středovou iridiovou elektrodou s nejmenším průměrem na světě.

Testery vstřikovačů Magneti Marelli u APM
Testery vstřikovačů Magneti Marelli u APM

Nejmodernější technologie pro analýzu vstřikovačů typu Common Rail využívají nové testery italské značky Magneti Marelli, které se staly velmi zajímavou a očekávanou novinkou v sortimentu APM Automotive.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!