APM: Akční noviny KS Tools

22. října 2012, 0:00

Nové i již osvědčené nářadí a servisní vybavení značky KS Tools za zvýhodněné akční ceny představuje nové vydání ´červených´ akčních novin Techniker Journal platné až do konce května 2013.

Na dvaceti stránkách tento německý producent moderního nářadí představuje přes 250 vybraných položek ze své bohaté nabídky nářadí pro opravy osobních automobilů. Nechybí ale speciální přípravky, dílenské vozíky, pneumatické nářadí, moderní endoskopy, lampy či pracovní oděvy a ochranné pomůcky. Všechny položky jsou doplněné krátkými popisy ve čtyřech jazycích a také QR kódy umožňujícími rychlý přístup k dalším informacím prostřednictvím tzv. ´chytrých telefonů´ či webových aplikací.

V novinách uvedené ceny jsou netto bez DPH (tedy konečné) a jsou v eurech. Pro objednání vybraného nářadí použijte APM Cat – http://webcat.apm.cz a objednací číslo sestavené z předpony KST a produktového čísla dodavatele. Pokud aktuální Techniker Journal ještě nemáte, žádejte jej na kterékoliv z více než dvou desítek prodejen nebo u obchodních zástupců APM Automotive.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!