APM: Nové spreje CARFIT

29. října 2012, 0:00

Dvě praktické novinky rozšířily před blížící se zimní sezónou sortiment technických sprejů CARFIT, privátní obchodní značky společnosti APM Automotive. Mezi produkty řady CARFIT PROFESIONAL nově přibyly sprej RYCHLÝ START a SPREJ PROTI KUNÁM.

Zejména v mrazivých zimních dnech se může hodit sprej RYCHLÝ START (obj. č. CAR568; MOC 119,- Kč bez DPH), často označovaný také jako START PILOT, který usnadňuje starty spalovacích motorů. Stačí před startováním přípravek několik vteřin aplikovat do přívodu vzduchu vzduchového filtru automobilu. Problémům se starty může zabránit i SPREJ PROTI KUNÁM (obj. č. CAR547; MOC 149,- Kč bez DPH), které často prokoušou zapalovací kabely. Jednoduchá aplikace bezbarvého přípravku přispěje k dlouhodobé ochraně kabelů a drátů. Rovnoměrným nanesením spreje na ohrožená místa se vytvoří lepkavý ochranný film, kterému se kuny vyhýbají.

V elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://webcat.apm.cz, kde jsou uložené také bezpečnostní listy, lze uvedené spreje najít buď přímým zadáním objednacího čísla nebo ve stromu Náplně>Technické spreje>Ostatní spreje

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!