APM: Nové katalogy nářadí HAZET

26. listopadu 2012, 0:00

Firma HAZET, tradiční německý producent nářadí a servisního vybavení, které na český trh přináší APM Automotive, myslí řadu let i na české mechaniky, a tak pravidelně vydává své katalogy i v češtině.

Platí to jak pro nový akční katalog Special Worldwide s podtitulem Novinky a doplňky 2012/13, tedy doplněk každoročně na jaře vydávaného akčního katalogu se zaměřením na vybrané nářadí a novinky pro autobranži. Aktuální doplněk na šestnácti stranách představuje nejnovější přírůstky v sortimentu ručního i speciálního nářadí či přípravků a také nové akční položky uznávané značky za dočasně zvýhodněné netto ceny (konečné ceny v eurech bez DPH). Platnost obou akčních katalogů je do března 2013.

V české verzi tentokrát firma s celým názvem HAZET-WERK Hermann Zerver GmbH & Co. KG připravila také svůj kompletní katalog Werkzeugt – Handbuch pro rok 2013. Přehledně do kapitol uspořádaný katalog má cca 300 stran a nabízí ucelený průřez nabídkou ručního dílenského nářadí a servisního vybavení se značkou HAZET.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!