Nový Katalog klimatizační techniky u APM

19. června 2017, 8:16

Pro letní sezonu vydala společnost APM Automotive aktualizovaný Katalog klimatizační techniky 2017 s letošní nabídkou plniček klimatizací a jejich příslušenství. 

Nový Katalog klimatizační techniky

Na 20 stranách katalog představuje nejen celý sortiment automatických plniček, ale také vybrané nejžádanější příslušenství pro servis automobilových klimatizací jako servisní přípojky, O-kroužky, kompresorové oleje či výkonné UV lampy pro efektivní detekci úniku chladiva.

Nabídka plniček WIGAM zahrnuje aktualizované verze oblíbených tradičních modelů použitelné nejen pro klasické chladivo R134a, ale po přestavbě také pro nové ekologické chladivo R1234yf. Novinkou je ´agro´ plnička WIGAM X TREME/20 vhodná zejména pro servis zemědělské techniky a stavebních strojů přímo v terénu. Nechybí ani oblíbené plničky BOSCH, Nabídku doplňuje i oblíbený ultrazvukový/ozonový čistič klimatizací WYNN´S Aircomatic III i s potřebnými náplněmi.

Nový Katalog klimatizační techniky u APM
Nový Katalog klimatizační techniky

Všechno potřebné vybavení pro odborný servis klimatizací je k dohledání ve webshopu APMCat (http://webcat.apm.cz), aktualizovaný Katalog klimatizační techniky 2017 je k dispozici na všech pobočkách APM Automotive.

Související články

Povinná výbava pro cestování po Evropě
Povinná výbava pro cestování po Evropě

Zatímco ve své vlastní zemi pravidla pro povinnou výbavu vozidla většina řidičů zná a je dobře vybavena, při cestách do zahraničí se může zbytečně dostat do problémů. V mnoha evropských zemích jsou totiž předepsány jiné součásti povinné výbavy a samozřejmě platí i jiná pravidla pro jejich používání

Nový APM Automagazín 1/2017
Nový APM Automagazín 1/2017

Společnost APM vydala v těchto dnech další číslo časopisu pro své zákazníky. Nové číslo přináší kromě jiného představení několika novinek v sortimentu kdyňského dodavatele autodílů a věnuje se také aktuální problematice nového chladiva pro automobilové klimatizace. Nechybí ale ani různé technické tipy, informace o sortimentu či službách a další čtení.

Pobočka APM Benešov se přestěhovala
Pobočka APM Benešov se přestěhovala

APM Benešov, jedna z nejstarších poboček APM Automotive otevřená již v srpnu 2005, sídlí od úterý 2. května 2017 na nové adrese.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!