Povinná výbava pro cestování po Evropě

1. června 2017, 16:36

Zatímco ve své vlastní zemi pravidla pro povinnou výbavu vozidla většina řidičů zná a je dobře vybavena, při cestách do zahraničí se může zbytečně dostat do problémů. V mnoha evropských zemích jsou totiž předepsány jiné součásti povinné výbavy a samozřejmě platí i jiná pravidla pro jejich používání

Povinná výbava v Evropě

Povinná výbava cestování po Evropě ke stažení ve formátu PDF.

Související články

Nový APM Automagazín 1/2017
Nový APM Automagazín 1/2017

Společnost APM vydala v těchto dnech další číslo časopisu pro své zákazníky. Nové číslo přináší kromě jiného představení několika novinek v sortimentu kdyňského dodavatele autodílů a věnuje se také aktuální problematice nového chladiva pro automobilové klimatizace. Nechybí ale ani různé technické tipy, informace o sortimentu či službách a další čtení.

Pobočka APM Benešov se přestěhovala
Pobočka APM Benešov se přestěhovala

APM Benešov, jedna z nejstarších poboček APM Automotive otevřená již v srpnu 2005, sídlí od úterý 2. května 2017 na nové adrese.

Výrobky 2F pro údržbu automatických převodovek u APM
Výrobky 2F pro údržbu automatických převodovek u APM

S přibývajícím počtem vozů s automatickými převodovkami nabízí APM Automotive širší program moderních inteligentních přístrojů pro jejich profesionální servis. Společně s italskou výrobní firmou 2F tak na český trh přináší dva nové modely ATF plniček a bohaté příslušenství.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!