APM Automotive zajišťuje opravy dieselových dílů

31. srpna 2017, 7:57

Speciální opravy různých dílů především dieselových motorů nově rozšířily nabídku služeb, kdy APM Automotive zprostředkovává opravy a repase u výrobců či odborných firem. Nyní naši zákazníci mohou těžit i ze zkušeností programu Autodiesel Specialista sesterské společnosti Stahlgruber CZ. 

Nově tak mohou požádat o zajištění otestování a opravy dílů vysokotlakých vznětových systémů (vstřikovačů, čerpadel, potrubí…) nebo o kontrolu kvality nafty či opravy benzínových trysek.

APM Automotive zajišťuje opravy dieselových dílů

Opravy těchto dílů mohou zprostředkovat všechny pobočky APM Automotive. Stačí si na pobočce vyzvednout speciální přepravní box, do kterého demontovaný díl určený pro opravu uloží spolu s jednoduchým zakázkovým listem, a box předat na pobočce, případně řidiči rozvozového vozu.

Po prvotním otestování dílu se pak technik se zákazníkem spojí, navrhne mu možná řešení a společně se pak dohodnou na dalším postupu. Opravený díl pak bude k vyzvednutí opět na pobočce.

Kompletní leták Diesel program ke stažení ve formátu PDF.

Související články

Výkonná ruční lampa v barvách APM
Výkonná ruční lampa v barvách APM

Zajímavou novinkou v sortimentu APM Automotive je oblíbená ruční AKU LED lampa v novém ´modrém´ designu a s logem naší společnosti.

Brzdové štíty NK nově u APM
Brzdové štíty NK nově u APM

Společnost APM Automotive už má k dispozici letošní atraktivní novinku značky NK = krycí plechy kotoučů (brzdové štíty).

Nový Katalog klimatizační techniky u APM
Nový Katalog klimatizační techniky u APM

Pro letní sezonu vydala společnost APM Automotive aktualizovaný Katalog klimatizační techniky 2017 s letošní nabídkou plniček klimatizací a jejich příslušenství. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!