Společnost J+M autodíly členem skupiny GROUPAUTO INTERNATIONAL

20. října 2017, 10:18

Společnost J+M autodíly se od poloviny roku 2017 stala oficiálním členem nadnárodní nákupní skupiny GROUPAUTO INTERNATIONAL. GAI je jednou z největších nákupních skupin na světe, je tvořena z 1.418 distributorů působících v 52 státech na 4 kontinentech.

Groupauto International zastupuje více než 50 klíčových dodavatelů, jako je SCHAEFFLER GROUP, MANN + HUMMEL, ZF, VALEO, BILSTEIN GROUP, TRW, KYB, TENNECO, BOSCH, BOSAL a mnoho dalších. Skupina GAI byla založena roku 1990 na základě spolupráce prvních tří subjektů z Francie, Španělska a Německa. Skupina se vyznačuje stabilním růstem, investicemi do inovací a moderních technologií a velikou tradicí především v Evropě.

Skupina nabízí také unikátní a rychle rostoucí koncept pro nezávislé autoservisy pro osobní i nákladní vozy pod značkami EURO GARAGE, TOP TRUCK a G TRUCK. Koordinátorem servisního konceptu TOP TRUCK a G TRUCK je pro Českou a Slovenskou republiku společnost E.M.T. Servisní koncept EURO GARAGE bude v České republice zavádět společnost J + M autodíly s plánovaným startem v prvním kvartálu 2018.

Členy GROUP AUTO CZ & SK, které působí v České republice a na Slovensku, jsou společnosti:
– E.M.T. – jeden z největších dodavatelů náhradních dílů pro nákladní vozy
– AUTOPARTS – specialista na náhradní díly značky Škoda
– GENEI – specialista na velkoobchodní prodej autodílů
– J + M autodíly – velkoobchodní a maloobchodní prodejce náhradních dílů s širokou sítí poboček
– Na Slovensku je GROUP AUTO zastoupeno společnostmi AUTO SAVE, KAMIKO a J.B.K.

Členové GROUP AUTO CZ & SK
Členové GROUP AUTO CZ & SK
(Zdroj: http://www.groupauto.cz/)

Bývalým členem skupiny v České republice byla také společnost AUTO KELLY, která ovšem po prodeji jiným vlastníkům přešla pod jinou nákupní skupinu.

Vstup společnosti J+M autodíly do skupiny GROUP AUTO okomentoval jednatel společnosti Marek Bochníček: „Vstup do seskupení GROUP AUTO INTERNATIONAL je pro nás klíčový a jsme velmi pyšní, že můžeme být součástí takto velké a významné skupiny. Nákupní skupina jako je GROUP AUTO nám přináší širokou škálu možností, jak naši společnost dále posílit, zlepšit služby pro naše zákazníky a samozřejmě nám přidává na prestiži. Další výhodu spatřuji v tom, že české GROUP AUTO je složeno ze společností s jiným zaměřením, než je to naše a nejsme si tedy konkurencí. To nám dává možnost velmi úzce spolupracovat. Vstup do skupiny neznamená, že bychom ztráceli svoji identitu, všichni členové GROUPAUTO INTERNATIONAL jsou nezávislé subjekty a tedy jsme stále ryzí českou společností, na čemž si zakládáme od počátku.“

„Rád bych také zmínil servisní koncept EURO SERVIS, jehož zavedení na český trh bude naším hlavním cílem pro příští rok a usilovně na něm pracujeme. Jedná se o naprosto unikátní koncept, který má dlouhou historii v celé Evropě a je nyní jediný servisní koncept na světě, který vystupuje pod jednou značkou. Myslím, že číslo 5.654 nezávislých autoservisů, které jsou aktuálně členy tohoto konceptu po celém světě, samo vypovídá o tom, že EURO SERVIS má jistojistě co nabídnout. Pevně věřím, že tento servisní koncept zaujme mnoho našich klientů a vnese na český trh něco nového, inovativního a moderního. Více detailů zatím ale prozradit nemohu.“ dodal jednatel společnosti Marek Bochníček.

Mapa členů GROUPAUTO INTERNATIONAL
Mapa členů GROUP AUTO INTERNATIONAL
(zdroj: http://www.groupautointernational.com/group/index/class:d-block#members)

Síť nezávislých autoservisů EURO SERVIS
Síť nezávislých autoservisů EURO SERVIS
(zdroj: http://www.groupautointernational.com/networks)

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!