Nový systém prezentace nářadí u APM

25. ledna 2013, 8:53

Před prodejnou autodílů APM Hradec Králové začala čtvrtý lednový týden nová prezentačně prodejní roadshow APM Automotive s podtitulem ´Auto plné nářadí na auta´ – pečlivě naplánovaná jízda předváděcích aut s nářadím po jednotlivých prodejnách tohoto dodavatele autodílů.

V rámci roadshow se prezentační auta s nářadím zastaví každý týden na jiné pobočce APM Automotive. Vždy od pondělí do čtvrtka tam budou technicko-prodejní poradci AutoPROFITEAMu (APT) David Ouřada nebo Dušan Matuškovič předvádět nářadí na základě požadavků pozvaných zákazníků, promítat různé montážní video návody a odpovídat na dotazy přítomných mechaniků i motoristů. Zájemci si samozřejmě budou moci přímo na místě nářadí i vyzkoušet. Připraveny budou také atraktivní slevy na vybrané položky nářadí či montážních přípravků.

Vedle osvědčeného prezentačního vozu VW Crafter v barvách APM Automotive se do nové roadshow zapojí také prezentační vozy dodavatelských firem KS Tools a Hazet s jejich prodejními specialisty. Díky tomu bude možné na každé pobočce APM Automotive uspořádat několik prezentací nářadí za rok.

Prezentace nářadí na pobočkách APM Automotive:
28. – 31. ledna: Pardubice (APM)
04. – 07. února: Plzeň (APM) a Olomouc (Hazet)
11. – 14. února: Jihlava (APM)
18. – 21. února: Praha-Zličín (APM) a Zlín (KS Tools)
25. – 28. února: Uherské Hradiště (APM) a České Budějovice (KS Tools, Hazet)
04. – 07. března: Znojmo (APM) a Plzeň (KS Tools)
11. – 14. března: Roztoky (APM) a Opava (Hazet)
18. – 21. března: Pardubice (APM) a Klatovy (Hazet)
25. – 28. března: Praha-Troja (APM) a Ostrava (KS Tools)

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!