TROST-SCHAU 2013 – Vítejte na palubě

1. března 2013, 13:16

Unikátní, a při neexistenci srovnatelné akce v ČR téměř jedinou,příležitostí pro seznámení se s aktuální nabídkou všeho, co souvisíse servisem osobních i nákladních vozů, je návštěva obřího veletrhu TROST-SCHAU.

Čtyři hodiny cesty z ČR jsou odměněny získáním celkového přehledu jak o nabídce veškerého garážového vybavení, diagnostiky a nářadí, tak i náhradních dílů od všech dodavatelů, kteří v oboru něco znamenají. Každoroční přehlídka se tentokrát bude odvíjet v rámci hesla „Vítejte na palubě“ a návštěvníci budou účastni jakéhosi „okružního poznávacího letu“.

Stuttgart: 13.-14.04.2013
Landesmesse Stuttgart, hala 1
9.00 – 17.00 hod.

„Těšíme se na spolupráci s našimi průmyslovými partnery, kdy na více než 26 000 m2 podlahové plochy znovu představujeme ty nejnovější produkty a ukazujeme nový vývoj,“ říká Norbert Neuhaus, člen představenstva TROST. „Naši zákazníci se mohou těšit na rozsáhlý výstavní program s atraktivními nabídkami připravenými speciálně pro veletrh“.

Ročník 2012 v číslech: 15. Ročník, 24.500 návštěvníků, 275 dodavatelů, resp. značek.

Vzhledem k tomu, že akce není určena pro veřejnost, vstup je pouze pro hosty s pozvánkou. V případě zájmu se neváhejte obrátit na svého prodejního poradce. Počet vstupenek je limitován.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!