APM: Nové katalogy ATE

15. dubna 2013, 8:16

Také v letošním roce vydala značka ATE nové, aktualizované katalogy brzdových dílů, které jsou již k dispozici u APM Automotive. Dva papírové katalogy nabízejí kompletní nabídku hydraulických a spotřebních brzdových dílů této renomované značky.

Zatímco katalog ATE HYDRAULICKÉ DÍLY 2013 nese označení K20-H (obj. č. 660404) a zahrnuje brzdové třmeny, hadice, posilovače, válečky apod., katalog ATE SPOTŘEBNÍ BRZDOVÉ DÍLY 2013 s nabídkou kotoučů, destiček, bubnů a čelistí je označován K20-F (obj. č.660405). Každý z katalogů má cca 1.200 stran a obsahuje především vyhledávací tabulky rozdělené podle automobilových značek, které jsou doplněny kompletním přehledem s vyobrazením jednotlivých dílů. Nechybí ani přehled nabízených montážních a opravných sad.

APM Automotive má k dispozici také stále platný katalog brzdových dílů značky BARUM Catalogue 2012 (obj. č.660402) se sortimentem brzdových kotoučů, destiček, čelistí, hadic a dalších brzdových produktů tradiční české značky, patřící (stejně jako ATE) do koncernu Continental.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!