Výměna výfuků po zimě: Vybírejte z nabídky Auto Kely

18. dubna 2013, 17:19

Zimní období je nejspíš definitivně za námi a řidiči zjišťují, jak se podepsalo na jejich autech. Právě teď je správný čas pro kontrolu stavu výfukové soustavy. Pro opravu a výměnu výfuků se spolehněte na pestrost značek a vynikající pokrytí vozového parku v nabídce Auto Kelly.

STARLINE: Široká nabídka výfukových systémů za nízké ceny
Sortiment výfuků Starline tvoří výhradně ověřené produkty od renomovaných evropských výrobců používajících při výrobě moderní technologické postupy a kvalitní materiály (oboustranně pohliníkované plechy a trubky…). Tím je zajištěna vynikající kvalita výrobků. Proto si vždy můžete být jisti, že nákupem výfukových systémů Starline obdržíte kvalitní produkt za bezkonkurenční cenu. 

Samozřejmostí je neustálé rozšiřování nabídky výfuků Starline o nové položky dle Vašich potřeb. Šíře sortimentu výfukových systému Starline v současné době čítá více než 1.500 položek tlumičů výfuků a výfukových trubek, 1.200 položek příslušenství výfuků včetně pružných členů, téměř 150 položek katalyzátorů Starline a přes 80 položek DPF filtrů, aditiv a výplachů. Jedná se tedy o nejkomplexnější nabídku ve srovnání s konkurencí v dané kvalitativní a cenové kategorii.
Samozřejmostí je okamžitá skladová dostupnost 90% položek, přičemž nejběžnější položky jsou skladem na všech pobočkách AutoKelly.

Výhody použití výfukových systémů Starline:
– vynikající poměr kvality a ceny
– okamžitá skladová dostupnost
– pokrytí téměř 90% evropského vozového parku

Výfukové systémy BOSAL – kvalita podle OE standardů
Snadná dostupnost produktů díky pravidelné dodávce zboží a certifikovaná kvalita výrobků. Produkty značky BOSAL najdete stabilně u Auto Kelly již několik let. V současnosti v e-shopu najdete více než 10.000 položek výfuků, katalyzátory čítají víc jako 1.500 položek a montážní díly počtem položek přesahují 5.000.

Bosal produkty v nabídce Auto Kelly přináší:
– jednoduchou montáž napoprvé
– dlouhou životnost jednotlivých výfukových systémů
– následnou příznivou spotřebu paliva díky optimalizovanému zpětnému tlaku
– benefit pro životní prostředí formou nižších emisí

Přehledný elektronický katalog naleznete na adrese: www.catalogue.bosal.com

WALKER – Široké spektrum dílů a prvotřídní podpora
Každý čtvrtý výfukový systém, používaný v automobilech po celém světě, sjíždí z výrobní linky společnosti Tenneco Automotive. Tento největší světový výrobce výfukových systémů a jejich komponentů své produkty na trh dodává pod značkami Walker®, Fonos ® a Gillet®. Široký sortiment značky Walker, který vám Auto Kelly nabízí, pokrývá díky téměř 14.700 položkám kompletní výfukové systémy, katalyzátory a další díly pro naprostou většinu tuzemského i evropského vozového parku.

Výhody výfukových systémů WALKER v nabídce Auto Kelly:
– o 25% vyšší ochrana před korozí v porovnání s ostatními výfuky v oblasti aftermarketu
– díly jsou svařovány sváry z austenitické nerezové oceli jak z vnitřní, tak i z vnější strany
– Walker nabízí kompletní sady pro celý výfukový systém a také minisady (minikity)

Přehledný elektronický katalog je k dispozici zde: http://www.taec.nl/walker/

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!