Autoskla – novinka v sortimentu Inter Cars

9. května 2013, 22:05

Společnost Inter Cars Česká Republika rozšiřuje sortiment náhradních dílů o autoskla na osobní, dodávkové, i nákladní automobily. Nabídka autoskel zahrnuje čelní, boční a zadní okna, včetně nezbytného příslušenství, pro téměř 100% běžných automobilů na českém trhu.

Na zakázku je možné objednat i speciální autoskla, např. pro veterány nebo americké automobily. Takto široká nabídka je umožněna pouze spoluprací s nejsilnějšími partnery. Těmi jsou dvě z největších firem na českém trhu, společnosti AGC a PILKINGTON, významní dodavatelé do prvovýroby. Kromě kvality a širokého sortimentu je jednou z předností i krátká dodací lhůta. Ta se u položek skladem v ČR pohybuje do 24 h, kdy jsou skla připravena k osobnímu odběru na příslušné pobočce.

Inter Cars také připravil speciální sekci nářadí a spotřebního materiálu pro práci s autoskly, kterou naleznete na www.vybaveniservisu.cz.

Pro více informací kontaktujte svou nejbližší pobočku Inter Cars.

Související články

Sklo AGC s vlastní technologii pro Mercedes-Benz E
Sklo AGC s vlastní technologii pro Mercedes-Benz E

AGC Automotive Europe dodává zadní sklo vybavené integrovanými anténami pro netrpělivě očekávaný model Mercedes-Benz třídy E. Je to poprvé, co evropská část divize Automotive skupiny AGC zcela zajistila vývoj této technologie: od návrhu a výroby skla po vývoj antén a jejich integraci do finálního výrobku. Anténní síť, která elegantně doplňuje systém vodičů sloužících k odmrazování […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 15. května 2013, 20:01 0 0

Dobrý den vážení,

prosím POZOR na název společnosti - v druhém odstavci máte chybu -
"Inter Car také připravil..." správný název určitě znáte ?!! K.Desenský, Inter Cars CZ

Odpověď

Anonym, 17. května 2013, 9:44 0 0

Díky za upozornění - opraveno. Bohužel převzalo bez pořádné kontroly z webu Inter Carsu.
Což nás neomlouvá.
redakce

Odpověď