Rekordní rok 2017 firmy Moto-Profil

5. února 2018, 11:47

Rok 2017 byl jedním z nejlepších pro firmu Moto-Profil a obchodní partnery podniku. Růst příjmů, aktivita partnerů na lokálních trzích a v zahraničí, nutnost rozšíření skladovací plochy, ceny a čestná uznání. Firma má rovněž významné aktivity na českém a slovenském trhu.

moto-profil 2017

Rozšíření skladovací plochy a nárůst prodeje
Dynamický rozvoj podniku se projevil v rozšíření sídla o téměř 30 % v porovnání s rokem 2016. Nyní má prostory skladu s celkovou plochou 45 tis. m² a hodnota uskladněných náhradních dílů a automobilového příslušenství překračuje 60 milionů eur. Podnik zaznamenal také nárůst hodnoty prodeje o 25 % oproti roku 2016.

Ceny a čestná uznání
Podnikání firmy bylo v roce 2017 oceněno jak v celopolském, tak i mezinárodním měřítku. Redakce měsíčníku „Forbes“ přiznala firmě sedmé v historii „Forbesovy diamanty“ a zařadila ji na 6. místo v žebříčku „100 největších polských soukromých firem“. Finanční výsledky dosažené firmou přispěly k tomu, že podnik zaznamenal také znatelný posun nahoru v přehledu největších polských firem, který sestavuje deník „Rzeczpospolita“. Firma se také opět ocitla v žebříčku týdeníku „Wprost“ – „200 největších polských firem“ – a umístila se o několik příček výše než v roce 2016. Činnost firmy ocenila také skupina Temot International, která odměnila Moto-Profil titulem Nejlepší společník v kategorii „osobní automobily“.

Průkopnické řešení v katalogu
Jako první v Polsku zkatalogovala nářadí pro údržbu řídicích jednotek různých výrobců pro konkrétní značku vozidla a rozšířila tak katalog Náhradních automobilových dílů ProfiAuto o možnost výběru doporučených imobilizérů řídicí jednotky pro vybrané vozidlo. Pro klienta to znamená snadné přizpůsobení nářadí, jako je tomu v případě náhradních dílů. Kromě toho se v katalogu objevila také komplexní funkce „Předběžná cena“, umožňující odhad nákladů na náhradní díly a pracovních nákladů.

Rozvoj značky ProfiAuto
V roce 2017 zástupci firmy dbali také na dynamický rozvoj značky ProfiAuto. V současnosti síť sdružuje více než 220 prodejen a velkoobchodů auto moto a téměř 1.200 autoservisů v Polsku, Česku a na Slovensku. K projektům zrealizovaným během posledních 12 měsíců patří mimo jiné rekordní veletrh ProfiAuto Show, který navštívilo více než 40.000 hostů, druhá série „Projekt Warsztat“ – jeden z nejčastěji sledovaných programů TVN Turbo a vlajková akce PitStop uspořádaná ve stech polských, český a slovenských městech.

Rok 2018 je pro firmu Moto-Profil jubilejním rokem – podnik oslavuje 25 let existence. Bude to z mnoha hledisek výjimečné období; čtvrtstoletí zkušenosti v automobilovém oboru ve spojení s tradicí vzniklou v této době přinesou novátorské projekty, které budou mít kladný vliv nejen na další růst podniků, ale především na rozvoj obchodních partnerů firmy Moto-Profil.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!