Focení kalendáře STAHLGRUBER – WERKSTATTkultur 2014

21. června 2013, 13:21

Velké očekávání 15-ti dívek se naplnilo a ve druhé polovině května mnohé z nich zcela poprvé okusily roli fotomodelky. Osvědčený tým, který připravuje již 9. ročník populárního kalendáře WERKSTATTkultur, nejdříve vybral 50 dívek ze všech přihlášených a mezi nimi jste i vy hledali svoje favoritky.

V ON-LINE hlasování jste rozhodli o tom, které dívky měly možnost stanout před objektivem profesionálního fotografa Andrease Reitera. Stejně jako v roce 2010, kdy byl připravován kalendář pro rok 2011, vybral tým WERKSTATTkultur lokalitu rekonstruovaného průmyslového areálu v Drážďanech. Tentokrát se však fotografování odehrálo v jediné hale, která zůstala v původním stavu. V kontrastu s nádhernými dívkami a sportovními vozy tak vyniknul nejen interiér staré haly, ale i venkovní portálový jeřáb a celé okolí zmíněného areálu. Dívky měly možnost využít skvělé ubytování v hotelu HILTON v samotném centru Drážďan. Odtud byly podle programu přivezeny na místo focení, kde se jich ujal tým stylistů a včetně samotného focení zde strávila každá z nich přibližně půl dne. Nyní dochází k výběru nejlepších fotografií a jejich finální úpravě.

Na podzim začne distribuce kalendáře přímo k vám, zákazníkům STAHLGRUBER, AUTOCORA a AUTOBENEX.

A že půjde o kalendář opravdu žhavý a eroticky laděný se dozvíte z připravovaného rozhovoru s jedinou českou dívkou Pavlínou (na fotkách), která se probojovala až do samotného finále a měla možnost zažít skvělou atmosféru při jeho vzniku. Rozhovor s Pavlínou vám poskytneme nejpozději na podzim.

A jedna zajímavá zpráva ze zákulisí. Na přelomu tohoto a příštího roku se opět mohou hlásit dívky, které si chtějí vyzkoušet práci fotomodelky a nechybí jim odvaha. Další ročník bude jubilejní 10. a celý tým již připravuje jedno velké překvapení.

Ale teď se můžeme těšit na výsledek jménem WERKSTATTkultur 2014.

http://www.werkstattkultur.com/

Související články

Přihlášky do WERKSTATTkultur 2015
Přihlášky do WERKSTATTkultur 2015

Hledají se nejkrásnější zákaznice do jubilejního kalendáře WERKSTATTkultur 2015. Jste zákaznicí AUTOCORA / AUTOBENEX / STAHLGRUBER? Pak máte jedinečnou šanci podílet se na přípravě kalendáře. 12 nejlepších dívek online hlasování čeká 5 nezapomenutelných dní a vše, co k focení kalendáře paří: fotograf, vizážisti, stylisté, kvalitní spodní prádlo a přenocování v jednom Premium Clubhotelu na španělském […]

Hlasování kalendáře STAHLGRUBER WerkstattKultur 2015 začalo
Hlasování kalendáře STAHLGRUBER WerkstattKultur 2015 začalo

Do 21. března můžete hlasovat pro vaši favoritku mezi zákaznicemi. Hlasovat můžete zde: www.werkstattkultur.com Podpořte pět zákaznic z České republiky, které se probojovaly mezi 60 vybraných slečen. Vítězky budou oznámeny 28. března a pozvány profesionálním týmem na focení snů do jižního Španělska.

Známe vítězky pro focení kalendáře WERKSTATTkultur 2015
Známe vítězky pro focení kalendáře WERKSTATTkultur 2015

Známe všech 14 vítězek kalendáře WERKSTATTkultur 2015 firmy Stahlgruber. Mezi vítězkami jsou i 2 české zákaznice: Hana z Ostravy a Klára z Brna. Více na www.werkstattkultur.com

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!