APM Automotive a Stahlgruber CZ zvou: Přijďte si s námi užít EXPO 2018

9. dubna 2018, 17:33

Najděte si v sobotu 5. května čas a můžete i s celou rodinou navštívit veletrh dodavatelů APM Automotive a Stahlgruber CZ – EXPO2018 v pražských Letňanech. Podobná akce tu zatím nebyla a vy se můžete stát její součástí.

 

Veletrh dodavatelů APM Automotive a Stahlgruber CZ - EXPO2018

Využijte jedinečnou možnost shlédnout na jednom místě kompletní sortiment obou sesterských společností, představení novinek a poznejte nové trendy a vývoj v oblasti oprav automobilů a garážové techniky. Rovněž můžete využít i mnoho akčních nabídek, které budou připraveny pro tento den. Můžete také navštívit některý z odborných seminářů, které pro mechaniky chystají specialisté servisního konceptu AutoPROFITEAM či zástupci některých dodavatelů.

Přijďte osobně poznat lidi, kteří sestavují sortiment APM Automotive a můžete s nimi probrat například i svoje nápady, tipy na vylepšení, názory, atd.. Využijte jedinečnou možnost získat informace o novinkách či technických specifikách přímo od zástupců značek. Poznejte další lidi z branže a podělte se s nimi o své problémy či zkušenosti.

Nepropásněte příležitost výhodněji uplatnit vouchery získané ve velké Jarní akci a nenechte si ujít speciální zvýhodněné veletržní nabídky (různé slevy, akční balíčky či odměny za nákupy přímo na místě). Po celý den pro vás bude připraveno bohaté občerstvení a program pro celou rodinu. Nebude totiž chybět ani dětský koutek či relaxační zóna pro ženy či koncert populární poprockové skupiny Eddie Stoilow…

Zkrátka přijďte a užijte si veletrh EXPO2018 naplno…

Sobota 5. 5. 2018, 10 – 19 hodin, PVA EXPO Praha

Pro přihlášení účasti můžete využít objednávací webshopy obou společností:
http://webcat.apm.cz/
http://stakis.stahlgruber.cz

V nich si můžete jednoduše na pár kliknutí zajistit nejen osobní pozvánku pro vás i váš doprovod, ale v případě zájmu také možnost dopravy přímo na místo veletrhu i zpět zdarma.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!