Další silné značky v portfoliu NSG

15. července 2013, 20:46

Český distributor náhradních dílů pro automobily dále rozšiřuje svůj záběr. Dalšími značkami, které se mu podařilo získat do své nabídky jsou – tlumiče Record a oleje Champion.

Francouzská společnost RECORD byla založena před více než 50. lety a stále se jedná o rodinnou firmu. Tento poslední nezávislý francouzský producent vyrábí široký sortiment tlumičů s kapacitou až 1.000.000 kusů ročně. Společnost RECORD realizuje kompletní výrobu od vývoje až po distribuci. Všechny díly i výrobky prochází přísnou kontrolou dle ISO 9001:2008 s certifikací německého TÜV.

Společnost nabízí tři řady tlumičů:
– Pro běžný provoz – nastavením jsou vhodné pro normální jízdu. Tlumící síly jsou vypočteny v závislosti na věku vozidla s cílem dosáhnout optimální komfort.
– SPConduite Sports – navržené a vyráběné pro sportovní účely.
– RPConduite V Charge – tlumič je určen pro vozy, které jsou pravidelně zatěžovány přívěsy nebo karavany. Konstrukce s polyuretanem tlumí narážecí brzdící účinky, koriguje výšku a vyrovnává vozidlo.

RECORD také navrhuje a vyrábí teleskopické tlumiče pro různé druhy použití v malých sériích podle specifikace zákazníků.

Champion je výrobce olejů, kteří disponují vlastní vývojovou základnou a patří mezi přední evropské producenty. Díky tomu dokáže nabídnout kompletní sortiment olejů pro všechny typy motorových vozidel ale i pro lodě nebo závodní stroje. Společnost je na trhu už více než šedesát let. Věnuje stálou pozornost inovacím a rozvoji výroby patří mezi těch několik málo firem, které i v současnosti dokáží udržet krok s rychlým vývojem v oboru.

Výrobní sortiment je široký a zahrnuje motorové a převodovkové oleje ale i maziva a aditiva.

Společnost  se kromě výroby zaměřuje i na poskytování služeb zákazníkům. Například na svých stránkách nabízí on-line identifikátor typu oleje pro zadaný model vozu a motorizaci. Další službou je převodník, který po zadání typu oleje od jiného výrobce vyhledá odpovídající druh od značky Champion.

Společnost NSG se v letošním roce stala oficiálním dovozcem olejů Champion pro Českou republiku. Díky tomu je nyní schopna vyřešit jakýkoliv požadavek z trhu v oboru mazání.

Související články

Tlumiče DOKUJI – Novinka v nabídce firmy Náš servis Group
Tlumiče DOKUJI – Novinka v nabídce firmy Náš servis Group

Firma Náš servis Group uvedla do svého sortimentu další novinku japonské tlumiče DOKUJI. Více informací u prodejců a na nas-servis.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!