Elit: Sada pro výměnu oleje v automatické převodovce od ZF Parts

25. listopadu 2013, 15:32

Preciznost je mimořádně důležitá, i když jde o výměnu oleje v automatické převodovce. Každá minuta stojí peníze. Pouze v ELITu s produkty ZF Parts máte na své straně partnera, který vám zajistí ještě vyšší efektivitu. Se sadami pro výměnu oleje v automatické převodovce získáte vše potřebné v jednom balení a nebudete tak ztrácet drahocenný čas.

Proč olej v převodovce vyměňovat?
Automatická převodovka je nejvíce namáhána při vysokých rychlostech, při jízdě s přívěsem, ve městě nebo při sportovní jízdě. Olej se při tomto vysokém namáhání značně zahřívá, dochází k chemickým procesům, a tak postupně stárne. Starý olej způsobuje abrazi materiálu automatických převodovek. Pouze pravidelná výměna oleje tak zajišťuje vysoký komfort řazení i jízdy a zvýšení životnosti všech komponentů automatických převodovek.

Máme připraveny všechny šrouby a matice? Je olej pro převodovku vhodný pro automatickou převodovku? Má se vyměňovat také olejový filtr? Ať jste mechanik nebo prodejce – určitě víte, o čem mluvíme. Zapomeňte na tyto otázky. Je na ně pouze jedna uspokojivá odpověď:  Sada pro výměnu oleje do automatické převodovky od ZF Parts, kde dostanete vše v jednom balení. Od šroubů až po správný převodový olej. Všechny díly také odpovídají specifikovanému typu vozidla a každá sada pro výměnu oleje obsahuje výhradně originální díly ZF.
 
Jaký je scénář pro použití sady pro výměnu oleje v automatické převodovce:
    Výměna oleje s výměnou filtru
    Únik oleje v olejové vaně nebo ve skříni motoru
    Únik v chladiči oleje
    Výměna mechatroniky
    Výměna momentového měniče
    Výměna řízení tlaku a elektromagnetických ventilů
    Kontrola hladiny oleje po menších opravách

Olej a automatická převodovka ZF
    Olej do převodovky ZF Lifeguardfluid je použit ve všech automatických převodovkách ZF pro osobní vozidla.
    Opotřebení mimořádně namáhavých komponentů je minimalizováno speciálně vyladěným olejem a tak je vždy zaručen komfort při řazení.
    Rizika poruchy převodovky a její chybné funkce jsou podstatně sníženy.
    Životnost automatické převodovky je podstatně prodloužena jako výsledek pravidelných intervalů údržby.

Sada pro výměnu oleje od ZF Parts obsahuje – nové šrouby a těsnění olejové vany, výpustní šroub, filtr. Součástí sady jsou oleje do automatické převodovky příslušné specifikace.

Sady pro výměnu oleje naleznete v elektronickém katalogu ELIT eCAT v na několika místech:
    Filry / Hydraulický filtr
    Převodovka / Automatická převodovka
    Díly pro servis, kontrolu, údržbu / Regulační interval

Související články

ELIT: Katalog vybavení servisů
ELIT: Katalog vybavení servisů

Právě vychází katalog vybavení servisů firmy Elit CZ. Více jak 1.400 položek na 300 stranách katalogu. Žádejte u svého obchodního zástupce nebo jej můžete stáhnout ve formátu PDF na stránkách firmy – www.elit.cz.

Nová energie na evropských silnicích v ČR pouze u  firmy Elit
Nová energie na evropských silnicích v ČR pouze u firmy Elit

Duracell – maximální odolnost a životnost, maximální výkon v extrémních situacích a neustálý vývoj produktů. Moderní vozidla kladou na startovací baterie ty nejvyšší nároky. Baterie Duracell jsou konstruovány pro maximální startovací výkon a spolehlivý každodenní start za všech podmínek. Produktová paleta obsahuje řadu „Starter“, pokračuje vyšší řadou „Advanced“ až po AGM a EFB baterie pro […]

Elit otevřel předváděcí místnost garážové techniky
Elit otevřel předváděcí místnost garážové techniky

Nový SHOWROOM se nachází v Praze – Zličíně a je přístupný kdykoliv v pracovní době. Případnou schůzku si domluvte s vaším prodejním poradcem. Pobočka ELIT Praha – Zličín Na Radosti 414 Praha – Zličín otvírací doba: po-pá: 8.00 – 19.00 so: 8.00 – 15.00 ne: 9.00 -13.00  

Vyzkoušejte mobilní verzi elektronického katalogu firmy Elit – eCat mini
Vyzkoušejte mobilní verzi elektronického katalogu firmy Elit – eCat mini

Společnost ELIT CZ spustila mobilní verzi svého elektronického katalogu eCat. Najdete ji na adrese http://mini.elit.cz. Mobilní verze zachovává všechny potřebné funkce včetně odeslání objednávky. První verzi si můžete vyzkoušet již dnes. eCat mini má velmi jednoduché a intuitivní ovládání. Všechny popisky, ceny a další informace jsou zde přehledně zobrazeny. Nezapomnělo se ani na kontaktní formulář, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!