Auto Kelly: Novinky v sortimentu termostatů WAHLER

17. února 2014, 9:01

Firma Auto Kelly pro Vás obohatila sortiment termostatů WAHLER. Nyní je tak připraveno k okamžitému nákupu více než 660 položek.

Výběr z novinek v portfoliu termostatů WAHLER:

WAHLER
Wahler vyrábí termostaty téměř pro všechny evropské, japonské a korejské vozy. Vysokou kvalitou a spolehlivostí se termostaty firmy Wahler řadí mezi světově uznávané výrobky, o čemž svědčí i řada ocenění od samotných automobilek a několik patentů.

Důkazem toho, že značka Wahler se řadí mezi špičkové a kvalitní výrobce, je i následující seznam automobilek, které osazují své automobily výrobky značky Wahler: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, FIAT, FORD, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, ŠKODA, VW, VOLVO.

Související články

Nejlepší motoristický kalendář pro rok 2014 je od firmy Auto Kelly
Nejlepší motoristický kalendář pro rok 2014 je od firmy Auto Kelly

Kalendářem roku 2014 se stal kalendář firmy Auto Kelly. Soutěž proběhla jak hlasováním na našich stránkách z řad lidí branže aftermarketu, tak pomocí speciálního newsletteru, který byl určen pro veřejnost. V obou hlasováních vyhrál kalendář Auto Kelly. Na dalších místech jsou však již rozdílné výsledky. Hlasování aftermarketu Jak jsme již výše uvedli, kalendářem roku 2014 […]

Když zima překvapí: Obohacení nabídky karosářských dílů u Auto Kelly
Když zima překvapí: Obohacení nabídky karosářských dílů u Auto Kelly

Zima přišla tuto sezonu později, jak se očekávalo. A v zimě to prostě klouže, proto se setkáváme s typicky lehkými nehodami, kdy dochází k poškození karosérie. I v zimním období se ale můžete spolehnout na nabídku Auto Kelly a pravidelný přísun novinek. Nově firma doplňuje žádaný sortiment karosářských dílů na další modely vozů, které potkáváme […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!