Auto Kelly: Obohacení sortimentu motorků, táhel a ramínek stěračů

7. dubna 2014, 10:09

Správná funkčnost stěračů je klíčová pro bezpečnost silničního provozu. Vnější povětrnostní podmínky negativně působí na kondici jednotlivých komponentů stěračů. Největší tlak je vyvíjen na stírací lišty, ale i ostatní pohyblivé části ohrožuje prach, sůl či led.

Pro bezchybný výhled z vozu je zapotřebí díly stěračů pravidelně kontrolovat a případně vyměnit ty poškozené. Zde přichází na řadu naše široká nabídka motorků, táhel, kompletních mechanismů a ramínek stěračů na širokou škálu automobilů za atraktivní ceny.

Nyní je sortiment doplněn o další ramínka stěračů zadních skel, a to především se stírací lištou a také o motorky stěračů.

Více na autokelly.cz a ZDE.

Související články

Doplnění nabídky u Auto Kelly: Stahovací mechanismy oken
Doplnění nabídky u Auto Kelly: Stahovací mechanismy oken

Otevřít okno a vpustit do kabiny svěží jarní vzduch – na to se po zimě těší spousta motoristů. S naší širokou škálou manuálně i elektricky ovládaných stahovacích mechanismů předních i zadních bočních skel – žádný problém. Naše nabídka obsahuje všechny typy systémů otevírání oken: bowdenový, dvojitý bowdenový systém, kabelový, nůžkový systém od renomovaných výrobců. Výsledkem […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!