Inter Cars SA usiluje o kontrakt s americkým Amazonem

31. července 2014, 7:47

Polský Inter Cars plánuje postavit nedaleko Modlina logistické centrum za více než 150 mil. zł (cca 975 mil. Kč). Nové logistické centrum má pomoci k dohodě o distribuci s mezinárodním gigantem – společností Amazon.

Nové logistické centrum Inter Cars je krokem směrem k mezinárodní expanzi polského distributora automobilových dílů. Podle společnosti, může výstavba komplexu trvat jen několik měsíců. Centrum má používat nejnovější logistické a třídící technologie, které v tak velkém měřítku nepoužívá žádný z hráčů na evropském automobilovém trhu.

Inter Cars v současné době působí v několika evropských zemích. Nové centrum může firmu vynést na špici evropských distributorů dílů. Centrum má být technologickým průlomem, o který dnes mají zájem světový giganti – včetně amerického Amazonu. Globální gigant, specializující se na on-line obchodování hledá partnera v Polsku, na kterého by přenesl celý tento logistický proces objednávek z automobilového segmentu. O tento kontrakt však bude muset Inter Cars ještě zabojovat.

Související články

3. Mistrovství Polska aftermarketových firem z Evropy pořádané firmou Valeo
3. Mistrovství Polska aftermarketových firem z Evropy pořádané firmou Valeo

V Chamonix se uskutečnilo 3. Mistrovství Polska aftermarketových firem Evropy, které sponzorovala firma Valeo. Soutěže se zúčastnili firmy Auto Kelly, Bardzi, Auto-Land, Gordon, Hart, Inter Cars, Motorol, Motogama, Moto-Profil a Tech CO. Firmy soutěžily v alpském lyžování na krásných svazích úpatí nejvyšší hory Evropy – Mont Blancu. Mistrovství se konalo ve dnech 2. až 6. […]

Rok 2015 je jubilejním rokem pro Inter Cars SA GROUP
Rok 2015 je jubilejním rokem pro Inter Cars SA GROUP

Společnost Inter Cars SA oslaví čtvrtstoletí své existence a vyhlašuje velké oslavy tohoto významného jubilea. Hlavní akce se uskuteční přímo v srdci Varšavy, na Národním stadionu. Firma Inter Cars SA za 25 let své existence toho dosáhla hodně. Podle nezávislých zdrojů jí patří 5. místo v Evropě a 10. místo na světě mezi distributory náhradních […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!