APM Automotive a Stahlgruber CZ zvou: Přijďte si s námi opět užít EXPO 2019

20. května 2019, 17:09

V sobotu 1. června se v pražských Letňanech na výstavišti PVA EXPO Praha opět po roce uskuteční veletrh dodavatelů APM Automotive a Stahlgruber CZ – EXPO 2019. Jedinečná prodejně prezentační akce, na které se pod jednou střechou představí bezmála stovka renomovaných dodavatelů autodílů a servisního vybavení. Akce je učená pro celou rodinu a její významná část je věnovaná i oslavám dětského dne.  

APM a Stahlgruber: EXPO 2019

K vidění bude mnoho zajímavostí ze sortimentu obou sesterských společností i představení nových trendů v oblasti vývoje a oprav automobilů. EXPO 2019 tak nabízí jedinečnou možnost získat informace o novinkách či technických specifikách přímo od zástupců výrobců a dodavatelů náhradních dílů i garážové techniky. Řada vystavujících si přímo na svých stáncích přichystala zajímavé workshopy, semináře či soutěže.

Například společnost BOSCH předvede kalibraci asistenčních systémů, značky FAG, INA a LuK koncernu Schaeffler připravily školení v RepXpert kamionu, firma ELRING přiveze svůj TrainingTruck a výrobce tlumičů KYB chystá dovednostní soutěž. U stánku FeBi můžete za svůj snímek vyhrát tablet a v kvízu značky NRF se bude hrát o elektrokolo. Zajímavé expozice ale slibují i další dodavatelé.

Přijďte a poznejte další lidi z branže, podělte se s nimi o své poznatky a zkušenosti. Nenechte si ujít speciální zvýhodněné veletržní nabídky (různé slevy, akční balíčky či odměny za nákupy přímo na místě). Další dvě desítky zajímavých cen můžete získat při odpolední tombole – losování začne v 16 hodin. A hlavně: nepropásněte příležitost výhodněji uplatnit vouchery na garážovou techniku získané v letošní velké Jarní akci.

Po celý den bude k dispozici bohaté občerstvení, pro dámy bude připravena speciální relaxační zóna. Tam mohou využít některé z příjemných procedur jako jsou originální thajské masáže chodidel a šíjí od ThaiPro, profesionální kosmetika či manikúra a také prestižní kadeřnický salon Libora Šuly. Celkovou pohodu relaxačního koutku doplní freshbar s výběrem čerstvých salátů, sendvičů a sladkostí ke kávě.

Pro dětské osazenstvo bude v sobotu 1. června vyhrazena hala 4 s velkou porcí zábavy pro menší i větší děti: herní konzole PS4, Xbox a závodní simulátory, stolní fotbálek a airhockey, horolezecká stěna, šlapací káry, velkoplošná autodráha, malování na obličej, vystoupení klauna i skákací hrad. A když dětem dojde energie, bude pro ně připraveno čerstvé ovoce, různé sendviče, palačinky či wafle a na oslavě dětského dne samozřejmě nesmí chybět ani popcorn nebo cukrová vata.

Zkrátka přijďte a užijte si veletrh EXPO 2019 naplno…

Sobota 1. 6. 2019, 9.30 – 19 hodin, PVA EXPO Praha

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!