ELIT nabízí DEFEND LOCK

20. října 2014, 16:54

Rádi bychom vás touto cestou informovali o zavedení nového sortimentu do nabídky Elit, kterým je osvědčené mechanické zabezpečení řadicí páky DEFEND LOCK.

Jedná se o vysoce kvalitní a cenově dostupné zabezpečení vozidla, umožňující získat zajímavé slevy na pojistném. Systém se vyznačuje efektivností a jednoduchostí použití – blokuje páku řazení v pozici „zpátečka“ nebo „parking“. Zámek se vyznačuje snadnou obsluhou, protože ho můžete zamykat bez použití klíče. Použít je lze pro vozy s manuální i automatickou převodovkou.

Nabídka mechanických zámků řazení čítá přes 600 referencí na nejrůznější modely automobilů všech značek.

Konkrétní vámi požadovaný zámek řazení naleznete v našem elektronickém katalogu eCat u jednotlivých modelů vozidel v sekci:
Komfortní výbava -> Zámek řadící páky
Zamykací zařízení -> Zámek řadící páky

Související články

Elit: Novinka v sortimentu – sady drážkového řemene INA
Elit: Novinka v sortimentu – sady drážkového řemene INA

Novinkou v sortimentu značky INA, jsou sady s drážkovým řemenem (INA FEAD KIT) pro přídavný pohon agregátů. Tento produkt doplňuje stávající širokou nabídku rozvodových sad INA KIT a je reakcí na zvyšující se poptávku po dílech pro údržbu systému pohonu agregátů. Pro zajištění spolehlivého provozu moderního automobilu již nedostačuje dosud běžná praxe, že při výměně rozvodového […]

Elit: Kompletní pružicí jednotky AL-KO na vozy Škoda
Elit: Kompletní pružicí jednotky AL-KO na vozy Škoda

Nově v nabídce ELIT naleznete kompletní pružicí jednotky značky AL-KO na vozy Škoda. S tímto sortimentem jste se již setkali v podobě položky AL 3704 KIT což je kompletní kit na vozy Felicia. Nově byl tento sortiment rozšířen o vozy Fabia a Octavia. Jedná se o kompletní přední pružicí jednotku, která obsahuje tlumič AL-KO, pružinu Lesjöfors, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!