Novinky v sortimentu ručního nářadí Starline

9. února 2015, 17:25

Auto Kelly reaguje na přání svých zákazníků a oblíbenou řadu ručního nářadí STARLINE nově obohacuje o nové produkty.

Nově je do nabídky zařazena ekonomická ½“ ráčnová sada, která doplňuje již tak širokou nabídku ½“ a ¼“ ráčnových sad. Úplnou novinkou je pak set ½“ prodloužených hlavic vhodných pro speciální aplikace, kde není možno použít běžné délky hlavic. Další novinkou je pak krátký plochý a krátký křížový šroubovák vhodný do stísněných prostor kde nelze použít běžné délky šroubováků.

Auto Kelly reaguje na přání svých zákazníků a na možnost zakoupení jednotlivých hlavic, bitů, kloubových nástavců atd., které do této doby bylo možné zakoupit pouze v sadách. Nyní jsou veškeré běžné velikosti dostupné i jednotlivě a to v provedení ½ a ¼ palce.

Tabulka vybraných novinek ručního nářadí STARLINE:

Související články

Diesel program BOSCH u Auto Kelly
Diesel program BOSCH u Auto Kelly

Opravy vznětových motorů zaznamenávají rostoucí trend nejen na trhu v ČR. Díky tomu významně rostou i prodeje Diesel programu BOSCH u Auto Kelly. V roce 2014 (oproti roku 2013) došlo k významnému nárůstu prodejů dílů diesel programu u Auto Kelly. Díky nárůstu zájmu ze strany zákazníků má Diesel program BOSCH u Auto Kelly nejvyšší prioritu. […]

Auto Kelly: Jarní Road Show garážového vybavení 2015
Auto Kelly: Jarní Road Show garážového vybavení 2015

Přijďtě se podívat na road Show garažového vybavení na 9 vybraných pobočkách Auto Kelly od 25.3. do 29.4. Pro zvětšení klikněte na obrázek nebo pro stažení klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte "Uložit odkaz jako …". Více na autokelly.cz.

Žhavá novinka – nůžkový zvedák STARLINE
Žhavá novinka – nůžkový zvedák STARLINE

Významnou produktovou novinkou v nabídce garážového vybavení Auto Kelly je nůžkový podprahový zvedák STARLINE GV ZST030. Zvedák je vybavem elektrohydraulickým systémem zdvihu, pneumatickými bezpečnostními západkami a unikátní konstrukcí, díky které lze zvedák nainstalovat na podlahu, či do podlahy zapustit. Pro více informací o zvedáku kontaktujte svého obchodního zástupce, nebo navštivte nejbližší pobočku Auto Kelly, kde […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!