Společná akce APM Automotive a Stahlgruber CZ: TNT2015 – exploze skvělých odměn!

2. března 2015, 11:05

Jedním z prvních hmatatelných výsledků spolupráce dvou předních dodavatelů autodílů na českém aftermarketovém trhu, APM Automotive a Stahlgruber CZ, po jejich novoročním začlenění pod společná holdingová křídla je hlavní jarní prodejní akce shodná pro zákazníky obou firem.

„Jak vyplývá i z použití tradičního názvu akce TNT, zůstali jsme i tentokrát věrni osvědčenému principu individuálně připravených odměn, ´ušitých´ přesně na míru každého zákazníka. Společná příprava spočívala hlavně v porovnání zjištěných přání a potřeb obou zákaznických skupin s cílem přinést jim co nejvýhodnější nabídku odměn za jejich nákupy u obou dodavatelů. Samozřejmě se do akce TNT2015, která odstartovala v pondělí 2. března a potrvá do konce května, mohou zapojit i noví zákazníci, kteří dosud od APM Automotive či Stahlgruber CZ autodíly a servisní vybavení nenakupovali“, přibližuje rámec akce manažer marketingu APM Automotive Robert Babor.

Jaké jsou připraveny odměny pro zákazníky a jak se mohou akce zúčastnit, doplňuje Marcela Kajerová, marketingová specialistka Stahlgruber CZ: „Zákazníci si mohou vybrat svoji odměnu ze dvou sekcí, hobby nebo profi. V hobby odměnách je zastoupena kvalitní značková elektronika či skutečně špičkové elektrokolo. Kdo zvolí výběr z profi produktů, může si vybavit dílnu či servis od užitečného nářadí přes mobilní ponk až po plně vybavený pracovní vozík nejvyšší kategorie. Přihlášení do akce je jednoduché a slouží k němu nově zřízený web www.akceTNT.cz , kde se zájemci dozví i všechny ostatní podrobnosti včetně pravidel akce“.

Stahlgruber CZ s.r.o.
Průmyslová 1385
253 01 Hostivice
www.stahlgruber.cz

APM Automotive s.r.o.
Nádražní 104              
345 06 Kdyně
www.apm.cz

Související články

Firma APM Automotive změnila vlastníka (rozhovor se Svatoplukem Krejsou)
Firma APM Automotive změnila vlastníka (rozhovor se Svatoplukem Krejsou)

Od začátku roku 2015 už přední český dodavatel autodílů pro aftermarket APM Automotive nepatří německé společnosti Ernst Markmiller GmbH, ale je společně se sesterskou firmou Stahlgruber CZ součástí nového holdingu CZAIAH. Na otázky, které tato změna vyvolala, odpovídá jednatel CZAIAH a jednatel a ředitel obchodu APM Automotive s.r.o. ing. SVATOPLUK KREJSA: Jak tedy nyní vypadá […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!