Elán Car: Nabídka stěračů Bosch Aerotwin

16. března 2015, 12:00

Nabídka stěračů BOSCH AEROTWIN především pro vozy ŠKODA Fabia, Octavia, Superb, Yeti ale i pro další značky: Audi, VW, BMW, Ford, Toyota, Saab, Honda, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Mitsubishi, Renault, Seat, Subaru atd….

Úspěch systému „Aerotwin“ je založen především na užitných vlastnostech. Místo třmenového systému s kloubovými částmi se nový bezkloubový stírač skládá z jednodílného pryžového profilu s integrovaným spoilerem. Dvě pružné lišty rozdělují přítlačný tlak rovnoměrně po celé délce stírátka. Tím se zvyšuje účinek stírání při vyšších rychlostech jízdy. Plochá konstrukce zlepšuje aerodynamiku stírátka a výrazně snižuje aerodynamický hluk.

Více na elancar.cz

 

Související články

Elán Car: Díly startérů pro vozy Ford Transit a Ford Mondeo
Elán Car: Díly startérů pro vozy Ford Transit a Ford Mondeo

Díly startérů pro vozy Ford Transit a Ford Mondeo u firmy Elán Car. Vedle osvědčených značkových dílů, spínačů ZM i pastorků ZEN nyní nabízí nyní i levnější řadu alternativních dílů od nového dodavatele OSSCA. Více na elancar.cz.

Stěhování centrály firmy Elán Car
Stěhování centrály firmy Elán Car

Stávající centrála firmy Elán Car na adrese Poděbradská 339/20 bude přemístěna na novou adresu Poděbradská 261/61. Z důvodů stěhování bude centrála otevřena do pátku 19. 12. 2014 do 12 hod. Poslední elektronická objednávka bude přijatá a vyřízená do 19. 12. 2014 do 12 hod. Poslední závoz bude odbaven do 19. 12. 2014 do 12 hod. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!