TROST: Novinka v repdocu – Chytrý diagnostický pomocník.

13. července 2015, 16:12

Jednou z podstatných předností katalogu repdoc je sekce technických informací. Ty značně usnadňují práci při servisu moderních a stále složitějších systémů v automobilech. Technická data, která jsou zabudována přímo v katalogu repdoc, dodává společnost Haynes Pro a jsou založena na originálních datech výrobců vozů.

Nově jsme pro vás zpřístupnili elektrická schémata s návody pro vyhl-dávání možných závad v elektroinstalaci na vozidle (VESA Komponenty). Tato funkce je plně lokalizována do českého jazyka. Výraz VESA je zkratkou anglického názvu Vehicle Electronics Smart Assistant. Jedná se tedy o diagnostického pomocníka užitečného v případech, kdy mechanik nedokáže rozpoznat závadu z chybového kódu vráceného diagnostickým přístrojem.

Se zadaným chybovým kódem, jako výchozím bodem postupu, VESA generuje specifické diagnostické řešení pro elektronické části vozu. Postupuje se ve strukturovaných logických krocích, které rychle vedou k nalezení příčiny problému. S dalšími možnostmi a postupem využití této nové funkce vás seznámí váš prodejní poradce.

Katalog nově zobrazuje také ceny vč. DPH

Na základě vašich podnětů jsme v katalogu repdoc nově zpřístupnili i souběžné zobrazování cen včetně DPH. Ceny s DPH sice nebudou vidět na první pohled, ale jsou zobrazovány v náhledu nákupní ceny u položky, nebo v detailní informaci o dostupnosti. Jak jste zvyklí, vidíte samozřejmě jak vaši nákupní cenu, tak cenu MOC. Postup pro zobrazení ceny s DPH je následující:
a) Seznam položek → pravé tlačítko myši „Zobrazit dostupnost..“ → ukázat myší na cenu
b) Seznam položek → pravé tlačítko myši „Zobrazit dostupnost..“ → kliknutí na ikonu dostupnosti (v novém okně je dole info o ceně)

Věříme, že vám to usnadní mimo jiné komunikaci s vaším zákazníkem. Není li uvedeno jinak, platí i nadále pravidlo, že ceny uvedené v rep-docu, na akčních letácích v Cenové bombě i jiných dokumentech jsou bez DPH. 

Související články

Sady Ruville pro opravy zadních náprav vozů PSA
Sady Ruville pro opravy zadních náprav vozů PSA

Jako specialista na podvozkové systémy, nabízí Ruville partnerským servisům Trost inteligentní řešení oprav, které usnadňují a zefektivňují vaši každodenní práci, což v konečném výsledku přináší větší spokojenost a loajalitu vašich zákazníků. Nejlepším příkladem takového řešení jsou sady na opravu čepů zadní nápravy vozidel PSA. Asi 14,5 milionu automobilů společnosti PSA registrovaných v Evropě trpí mimo jiné, […]

TROST Aktuality 07/15
TROST Aktuality 07/15

K prohlídce vozu před dovolenou za 290 Kč – měsíční asistenční karta zdarma; Jedinečné řešení opravy zadní nápravy u PSA; Přehled vybraných akcí pro zákazníky TROST; Startéry a alternátory pro nákladní automobily, autobusy, pracovní stroje; Mini magazín ke stažení na www.trost.com nebo ZDE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!