Sady Ruville pro opravy zadních náprav vozů PSA

13. července 2015, 16:03

Jako specialista na podvozkové systémy, nabízí Ruville partnerským servisům Trost inteligentní řešení oprav, které usnadňují a zefektivňují vaši každodenní práci, což v konečném výsledku přináší větší spokojenost a loajalitu vašich zákazníků. Nejlepším příkladem takového řešení jsou sady na opravu čepů zadní nápravy vozidel PSA.

Asi 14,5 milionu automobilů společnosti PSA registrovaných v Evropě trpí mimo jiné, extrémním opotřebením čepů zadní nápravy, po dosažení určitého počtu kilometrů se připojí i vlečné rameno. Vysoký počet najetých kilometrů způsobuje vyšší opotřebení valivých prvků náboje kola. Vzhledem k propustnému těsnění hřídele může proniknout vlhkost a nečistoty a způsobit tak rychlejší poškození čepu i ložiska. Tento druh poškození nevyhnutelně vede k nesouososti zadních kol s nechtěnými výsledky – vysoká hlučnost a zhoršení jízdních vlastností. Následkem toho dochází k zatížení a opotřebení i ostatních prvků podvozku.

Dosud nebyly jednotlivé čepy k dispozici jako samostatná část, což znamenalo výměnu celé zadní nápravy. V těchto případech náklady na opravu většinou překročily současnou tržní hodnotu automobilu.

Pro opravu těchto druhů automobilů Ruville vyvinul inovativní opravnou sadu, která obsahuje nezbytně nutné speciální nástroje pro plnohodnotné řešení těchto problémů. Pro montáž je nutné speciální nářadí, které pro konceptové partnery nabízíme v naší půjčovně pod číslem 1002226.

Související články

TROST Aktuality 07/15
TROST Aktuality 07/15

K prohlídce vozu před dovolenou za 290 Kč – měsíční asistenční karta zdarma; Jedinečné řešení opravy zadní nápravy u PSA; Přehled vybraných akcí pro zákazníky TROST; Startéry a alternátory pro nákladní automobily, autobusy, pracovní stroje; Mini magazín ke stažení na www.trost.com nebo ZDE.

Trost: Nové objednací číslo nejpopulárnějšího kompresoru repstar
Trost: Nové objednací číslo nejpopulárnějšího kompresoru repstar

V loňském roce nejpopulárnější kompresor repstar z ekonomické řady Trost najdete nově v katalogu repdoc pod změněným objednacím číslem. Nové objednací číslo kompresoru repstar: 21-0757B Náhrada za repstar 21-0757C Aplikace: AUDI A3, TT SEAT ALHAMBRA, ALTEA, IBIZA, LEON, TOLEDO ŠKODA OCTAVIA, SUPERB, ROOMSTER, YETI VW BEATLE, CADDY, CC, CRAFTER, EOS, GOLF, JETTA, PASSAT, POLO, SCIROCCO, […]

Firma Trost nastavuje novou kvalitativní laťku v sortimentu dílů řízení díky značce Ruville
Firma Trost nastavuje novou kvalitativní laťku v sortimentu dílů řízení díky značce Ruville

Vaše spokojenost je pro firmu Trost velmi důležitá. Proto dlouho hledali silného dodavatele v oblasti dílů řízení, který by dokázal v tomto sortimentu dlouhodobě nabízet nadstandardní kvalitu dílů s maximálním důrazem na cenu. Tohoto velmi silného partnera našli v dodavateli Ruville ze skupiny Schaeffler. Tedy značku, která má ve světě velmi dobrý zvuk. Nastavuje tak […]

TROST: Novinka v repdocu – Chytrý diagnostický pomocník.
TROST: Novinka v repdocu – Chytrý diagnostický pomocník.

Jednou z podstatných předností katalogu repdoc je sekce technických informací. Ty značně usnadňují práci při servisu moderních a stále složitějších systémů v automobilech. Technická data, která jsou zabudována přímo v katalogu repdoc, dodává společnost Haynes Pro a jsou založena na originálních datech výrobců vozů. Nově jsme pro vás zpřístupnili elektrická schémata s návody pro vyhl-dávání […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!