Elit: Novinka v sortimentu „Uchycení kola“

29. února 2016, 11:12

Novinkou v sortimentu firmy Elit je příslušenství pro uchycení kola – šrouby – matice – bezpečnostní šrouby – vymezovací kroužky.

Klasické šrouby / matice
Sortiment uchycení kol se skládá především z klasických kolových šroubů a matic přímo od německých a italských výrobců, dodávajících dokonce i do BMW, Porsche a dalších automobilek. Vybírat můžete z více než 300 typů šroubů a matic, které jsou aplikačně navázány na vozidla. V příslušenství ke šroubům naleznete také ozdobné krytky šroubů v černé nebo chromové variantě.

Bezpečnostní šrouby

Letní kola je určitě dobré si pojistit proti krádeži. Vybírejte z naší nabídky bezpečnostních šroubů:
M-block – ochranný systém pro ekonomicky smýšlející zákazníky
SicuTune – pojistné šrouby pro moderní kola s malým průměrem otvorů v kole
SicuStar – to nejlepší co můžete koupit, o kvalitě svědčí jejich použití u TOP výrobců, jako Porsche, Lamborghini.

Kola jsou zabezpečena proti krádeži, ale staré šrouby v kolech nejen že nevypadají hezky a vizuálně snižují hodnotu vozu, ale při utahování nesprávným momentem jsou dlouhodobě nebezpečné. Hrozí fatální selhání materiálu v místě přechodu hlavy v závit.

Vymezovací kroužky

Pokud je vozidlo osazeno neoriginálními disky, kde je mezera mezi středovým otvorem disku a nábojem kola větší než 0,8mm, dochází za jízdy k větším, čí menším vibracím, které mají za následek zvýšené namáhání šroubů, náboje, ložiska a celého uložení nápravy.

Vozidlo osazené neoriginálními disky je nutné osadit vymezovacími kroužky, které vibrace odstraní.

Sortiment je určen pro osobní a lehká užitková vozidla. V elektronickém katalogu eCat nejdete uchycení u příslušného vozidla pod záložkou KOLA / PNEU.

Související články

ELIT: Novinka v sortimentu – vrtáky STIMZET
ELIT: Novinka v sortimentu – vrtáky STIMZET

V ELIT pro vás právě naskladnili nové vrtací nástroje ze sortimentu české firmy Stimzet. Tradice výroby nástrojů začíná v této firmě již v roce 1937 založením firmy Zbrojovka Vsetín. Řezné nástroje byly jedním z výrobních programů závodu. V roce 1997 vznikla z jeho části společnost STIMZET a.s., která se tak stala pokračovatelem tradice výroby řezných nástrojů ve Vsetíně. V roce 2009 […]

ELIT: Novinka v sortimentu – vzduchové podvozky ARNOTT
ELIT: Novinka v sortimentu – vzduchové podvozky ARNOTT

S potěšením vás informujeme o novince v sortimentu ELIT – komponentech vzduchového odpružení ARNOTT pro všechna vozidla, která se na trhu vyskytovala se vzduchovým podvozkem. V sortimentu ELIT nyní naleznete kompletní nabídku tohoto specialisty na vzduchová odpružení. Jedná se o více než 250 položek vzduchových měchů a tlumičů, vzduchových kompresorů a přestavbových sad pneumatických podvozků na klasické. Většina sortimentu […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!