APM Automotive & Stahlgruber: Podzim plný praktických odměn

27. září 2021, 11:50

Špičkovou péřovou bundu CASTROL či dokonce aku bundu BOSCH s vlastním vyhříváním případně řadu dalších lákavých odměn na cesty, do dílny nebo pro radost nabízí APM Automotive & Stahlgruber svým zákazníkům za zářijové či říjnové nákupy. Letošní podzim je totiž doslova nabitý bonusovými akcemi.

Odměnou za zářijové a říjnové nákupy motorových olejů CASTROL je hřejivá péřová bunda doplněná i pletenou zimní čepicí. Ve stejném čase platí i akce BOSCH, v níž mohou zákazníci kromě špičkové kvality náhradních dílů této značky (brzdy, filtry, svíčky, stěrače, startéry a alternátory nebo díly palivového systému) získat komfortní vyhřívanou bundu BOSCH GHJ12+18V s vlastní aku baterií a třemi stupni vyhřívání. Elegantní unisex bunda na práci a volný čas je dodávána s vlastní nabíječkou aku baterie, která v případě potřeby může posloužit i jako powerbanka.

Už jen do konce září se pak budou započítávat také nákupy dílů dalších akčních značek. Třeba s řemeny či rozvodovými sadami CONTITECH jsou spojeny tři různé aretační de/montážní sady na rozvody. Kdo splní podmínky akce na výfuky WALKER, může se těšit na prémiovou cestovní lahev SIGG Traveler nebo oblíbené chytré hodinky XIAOMI. A za nákupy kompletního sortimentu brzdových, podvozkových i spojkových dílů značky NK se budou rozdávat přenosný kompresor ALCA a/nebo sada momentového klíče KS TOOLS.

Další akce jsou připraveny na říjen. Např. značka MONROE nabídne kromě své široké nabídky tlumičů pro většinu vozů třeba také pánské sluneční brýle Polaroid. Příznivce moderních vychytávek s logem nakousnutého jablka zcela jistě zaujme chystaná akce na světla, startéry/alternátory a další elektroniku značky HELLA. A milovníci piva budou mít radost z odměny za nákupy náhradních dílů VALEO.

Podrobnosti o všech aktuálních nabídkách najdete v e-shopech APMShop, STAkis nebo CONNECT.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!