Novinka v nabídce SAG: DPF a katalyzátory BM Catalysts

27. června 2022, 12:05

Sortiment výfukových dílů v nabídce SAG CZ rozšířily filtry pevných částic a katalyzátory tradičního anglického výrobce BM CATALYSTS. To je jeden z největších nezávislých producentů katalyzátorů, DPF a výfukového potrubí na trhu s náhradními díly v Evropě.

Roční produkce firmy BM Catalysts je cca 500.000 kusů, přičemž výfukové díly jsou vyráběny z nerezové oceli třídy 409, kterou upřednostňují i výrobci originálních dílů. Všechny nabízené produkty a naprostou většinu jejich komponentů firma vyrábí ve dvou vlastních závodech ve Velké Británii. Veškeré homologované katalyzátory i filtry pevných částic BM jsou testovány v souladu s nejnovějšími předpisy a zaručují plnou kompatibilitu s výrobky OE.

Swiss Automotive Group CZ aktuálně nabízí 114 typů katalyzátorů a stovku typů DPF se značkou BM Catalysts. Díly jsou dodávány včetně potřebného montážního příslušenství a jsou rovněž obsaženy v databázi TecDoc, takže jsou dohledatelné i v e-shopu Connect. Tam rozšířily stávající sortiment výfukových dílů zavedených dodavatelů BOSAL, WALKER a NOVAK.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!